Solsidan

Gårdagen började med att jag rensade avloppet i handfatet på toaletten. 
 
Andra gången i mitt liv som jag försöker mig på det. Denna gången klarade jag det utan att googla hur man gjorde och denna gången gick det skitsmidigt att få ihop skiten igen. Förra gången var samma uppgift omöjligt.
 
 
Istället för en städbild så bjuder jag på en selfie.
 
 
Nyx up the bass. Älskar det läppstiftet. 
 
Igår var det även bio. Att styra upp personer med flera pesoner är skitjobbigt! Ett tag hade jag en biljett för mycket, för att sedan ha en för lite för att tillslut ha lagom antal biljetter. 
 
Vi såg alltså solsidan och jag hade bokat vip-platser. De var 60 kr dyrare men dricka och popcorn ingick. Så värt det. Vi satt verkligen bekvämt. 
 
Ang filmen. Den var okej. Inte lika bra som serien. Kan vi prata om slutet efter bilden?
 
 
Vill ni inte veta hur filmen slutar så ska ni sluta läsa här.
 
Jag älskar att ove ska bli pappa till Fredriks lillebror. Det var nog det bästa med hela filmen. Men det som jag tyckte drog ner på filmen var Anna och Alex skilsmässa. Så onödig. När jag såg trailern så visste jag att filmen skulle sluta med att de blev ihop igen..
 
Man behöver inte vara synsk för att förstå att det skulle sluta så. Trist tyckte jag. Antigen så skulle de aldrig ha skiljt sig eller de fortsätt att gå skilda vägar. De kunde iallafall ha fått vettiga partner att tillbringa tiden med under seprationen. 
 

Kommentera här: