Sömnbrist kan göra en vit i ansiktet

December har varit förjävligt hittils.
 
Men först ska vi prata täcken. Jag skrev för ett tag sedan om att jag inte hade kunnat sova för att jag frös. Mormor läste det och gav mig täcken som hon tyckte var för varma. Hon vill helt enkelt att jag inte ska frysa. Täckena hjälpte. Sedan jag fick hem dem så har jag inte kunnat sova för att det är för varmt!
 
Då har jag inte ens plockat fram täckena ifrån påsen mormor gav mig.
 
 
Jag har provat alla läppstiften idag. Det vänstra bilden är nyx och den högra är kicks. När jag provade illamasqua  (som är min favorit) så laddades telefonen och jag orkade inte. 
 
 
Nu till det förjävliga december. Jag har haft problem med att sova på nätterna i veckan.  Men natten var värsta någonsin. Det började rätt bra. Jag somnade 01:00- 01:30 något troligen men vaknade 02:20 något och kunde sedan inte somna om! Jag läste en stund,och försökte sedan somna om.Klockan fem gav jag upp och öppnade kalendrarna och fotade innehållet. Sedan försökte jag sova igen. Vid åtta gav jag upp. Jag skrev blogginlägget om min kalender och förinställde det och gick ut med Klara.
 
Jag somnade först vid 10. Vaknade halv 12. Somnade igen vid 12 och vaknade halv 15. Det är för få timmar för mig. Jag fungerar inte utan sömn. Sedan har jag börjat bli förkyld idag. Huvudet känns märkligt, snuva börjar starta igång och energin/orken existerar inte. Så totalt värdelöst.
 
FÄRDIGT GNÄLLT. Nu kan vi prata om ansiktsmasken.
 
 
Förutom att jag ser läskig ut. Den är skitskum. Den är helt torr. Man sätter fast den i öronen på två ställen (per öra). Men man känner att den är stark och att det händer något under den. Även när man tog bort den så kände man att den fortsätte jobba på mitt ansikte.
 
Ska bli spännande att se om tre dagar om jag märker någon skillnad. 
 
 

Kommentera här: