Det bästa ifrån veckan som varit

Jag har varit sjukt trött och inspiserad det senaste. Att komma tillbaka efter två veckors förskylning har varit tufft denna gången. Men jag tror jag hittat en lösning med skolan som ska underlätta. Det känns bra just nu.
 
Ska vi prata om veckan?
 
Måndag:
 
Idas frukost VS. min frukost. Frågor på det?
 
 
 
 
Sedan hängde jag hos Mormor och Morfar.En av dem hade precis kommit hem efter att ha varit i spanien i två månader. Jag upptäckte att vi var lika bruna.
 
 
 
 
 
Tisdag - Alla hjärtans dag.
Jag hade en dejt! Dock hade jag inte en tanke på att det var alla hjärtans dag när jag bokade in den. Vi var i skara. Vi åt kinamat på Canton.  Killen har bra smak. Han beställde samma rätt som mig och det var innan han visste att jag skulle vilja samma. Rödcurry, kokosmjölk och kyckling. Ingen bild vilket jag skäms för.
 
Efter maten så spelade vi biljard. Jag har ingen talang för det. Tur att jag kan se snygg ut.
 
 
 
MORMOR! Jag bad om att få se hans körkort. Han har ålder inne.
 
Onsdag.
 
Jag var i skolan, På väg till skolan så funderade jag på varför min lärare hatar mig eftersom hon vill träffa mig redan klockan åtta. Väl på matten så var jag glad över att min lärare inte kunde läsa mina tankar. Det var nog mest frågetecken samt konentrationssvårigheter. Men stunder så förstod jag helt. Då kändes det som att jag hade en lampa över mig som tändes.
 
Sedan var det samhällskunskap. Läraren pratade om politik vilket jag tyckte var dötrist. Sedan var det svenska och det kändes som att komma hem. Helt fantastisk lektion.
 
 
 
 
 Torsdag
 
Chill
 
 
Fredag: Skola och väldigt dåligt med bilder
 
Lördag:
 
Katten har solat i fönstret samt rotat i min låda. Min mamma frågade efter att ha sett bilden om jag glömt att stänga den. Vilket jag inte hade. Katten öppnar den själv. Jag har filmbevis.
 
 Sedan har jag sett på melodifestivalen. Ingen av låtarna tilltalade mig idag. Men det kan ändras om jag hör dem igen.
 
Sedan har jag besultat mig för att aldrig skriva blogginlägg om alla låtar med kommentarer. Just för att jag tycker de inläggen är tråkiga att läsa i efterhand. Aldrig innebär att jag inte ska skriva sådana inlägg så länge jag kommer ihåg att jag sagt aldrig.
 
 

Kommentera här: