En vecka bland vänner och familj

Förra veckan var perfekt. Jag fick träffa alla de viktigaste personerna i mitt liv ♥
 
Veckan började på tisdag med att Mormor och Morfar undrade om jag ville ha semla. Såklart jag ville.
 
 
 
Sedan var det ondsdag och Jenny som ville ha med mig och Ida till hennes första ridlektion på ny ridskola.  Jag och I åkte buss. Ida skötte sig hela vägen. Hon satt stilla och tryckte inte på några knappar. Vi åkte igenom trädet.
 
 
På ridskolan så hade alla ryttare svart/mörkblå tröja utom Jenny som hade lila. Det märkts att hon är min syster.  Sedan tog jag en suddig bild.. Men det är faktiskt tanken som räknas.
 
 
Jag kände mig även som en rebell:
 
Ang bilden ovan om den som måste vara kopplad. Jag har hela tiden trott att det föreställde en hund men nu när jag tittar på bilden, är det en get?
 
Mys med Jennes kattungar. Samma katt på alla bilder.

 
Sedan var det dags för Göteborg horse show med Cahtarina (och två barn), Michaela och Angelica  på torsdagen. Klockan 07:23 åkte vi med tåget (!). Ja jag tror att någon av mina vänner hatar mig. Verkar som det var Catharina.
 
Märkes kaffe. Jag var den som drack kaffe långsammast..
 
 
 
Massagemaskinerna! Det bästa på hela mässan. Vill ha en !!
 
 
På tal om Catharina ev hatar mig, vem tror du tvingade mig att lämna den? Ett av köpen ifrån gbg var tröjan på bilden nedan:
 
 
Den ena bilden jag kan ev. ha tagit och skickat till dejten. Han gillade tröjan.  Fredagen var det vin och grillat hos mina föräldrar.
 
 
 
På lördagen var det Melodifestivalen med Mikaela. Jag hade presenter till henne men de lyckades jag glömma hemmma hos mamma! Men mamma var snäll och tog med dem när hon hämtade mig.
 
Jag gjorde bröstvårtor av godissvampar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: