Gnäll

 
 
1. Vad sjutton tänker vädret med? Ena dagen snö, andra dagen tö, nästa dag snö och idag tö. Det kan inte vara snö och tö varannan dag! Det är när det pendlar så här som jag ogillar vintern. Samt att det är halt ute i skrivande stund. 
 
SMHI! Bestäm dig. Snö eller tö? Mig kvittar det men jag vill helst ha snö.
 
 
2. Kaninskrället (♥) har upptäckt att det är roligt att bita/dra i gardinen.  Om gardinstången åker ner i golvet så är det troligen inte kattens fel.
 
3. Jag sover fortfarande dåligt på nätterna. Inatt somnade jag 5-6 för att sedan vakna 8 och inte kunna somna om! När jag klockan var 10 och jag låg i sängen trött och inte kunde sova så fick jag ett chattmeddelande. Jag borde inte svara på meddelanden när jag är trött. Jag skrev att människor som inte gillar nutella borde hamna i fängelse. Men helst hade jag velat skriva avrättas. 
 
Mina djur gör det inte lätt för mig att sova. En snarkar, en bits och den tredje hör jag när hon drar i gardinen i rummet bredvid. Igår var jag sugen på choklad som var i köket men jag orkade inte lämna soffan så jag bad katten hämta. Hon kom snällt när jag ropade men någon choklad hade hon inte med sig. Tror ni hon åt upp den själv innnan hon kom?
 
4. Natten till igår eller i förrgår så gjorde katten (eller kaninen om hon kan flyga eller ett spöke) sönder min adventljustake. Tror ni det var en hint om att det är dags att städa bort den? Jag tänker att den har varit hel hela december och nu när julen är över så går den helt plötsligt sönder. 
 
5.Jag kan inte ge hö till en kanin. Jag ger för mycket så det blir över. Sedan ger jag ännu mer för att jag är rädd för det höet hon har i buren är ofrächt. Min kanin har även intressant sätt att inreda sin bur. Allt hö ligger för öppningen för "marsvinshuset" och hon har puttat allt hö till ena långsidan. 

Kommentera här: