Göteborg, del 1 av 3

Jag har haft en helt fantastisk helg i göteborg. Det var EXAKT vad jag behövde. Jag har inte mått bra under jullovet efter Kitty dog. Så i fredags fm så var jag inte alls pepp på att åka. Jag packade en timme innan avresan så det var tur att resan var bokad flera månader i förväg. Dör det var verkligen helt fantastiskt! ♥
 
Vi skulle alltså till Göteborg för att se disney on ice och sova två nätter på hotell. Jag kände väl att två nätter var kanske en för mycket (mest pågrund av att det kostar) samt att var lite skeptiskt till disney grejen. Men allt var verkligen perfekt.
 
Hotellrummet, två enkelsängar som stod brevid varandra. Sedan fanns det två sängar som var i väggen. Samt ett helt fantastiskt fönder där man kunde sitta! Jag fick även den sängen jag ville ha utan att behöva be om den. Jag satte mig i dubbelsängen som inte är dubbel säng för att chilla. Då frågade Jenny om jag och Ida ville sova där. Ja det ville vi. Då sa Ida att hon ville ha den sängen jag satt i och att jag skulle ta den närmast väggen. Såklart jag ville ha den närmast väggen. Vem vill inte sova närmast väggen? Jo Ida tydligen.
 


Att få till en gruppbild med oss tre systrar är helt omöjligt då tonårshäxan inte vill vara med på kort.
 
 
Sedan MAT på hotellet. Jag beställde quinoaburgare. Jag valde bort permesanost och rödlök men en stund efter beställningen så fick jag reda på att permesanen var I hamburgaren. De som känner mig vet att jag inte gillar ost. Men jag var inte sugen på något annat och orkade inte så det fick gå ändå. Min systers (jenny) sambo (Jonathan talade väl om permesanost så jag var inte så rädd. 
 
Burgaren var verkligen helt fantastiskt och var då bland det godaste jag ätit i år. Helt fantastisk. Alla vi i sällskapet var nöjda med maten. Men deras effterätter är INGET att hänga i julgranen.
 


Jenny och Jonathan pussades och jag sa åt dem att göra om så jag kunde ta en bild men de ville de inte! Men jag ställde upp när jag ville ta selfie medan jag drack vin.
 
 
Eftermaten så gick systrarna till hotellrummet och kollade på tv medan vi två vuxna i sällskapet gick till baren. Jag drack en sommardrink samt testade gin & tonic för första gången. Sedan drack vi shot. 
 
 
Tequila är verkligen helt fantastiskt gott. Medan jag och Jonathan drack så bestämde vi att vi ska ha en gemensam 30 årsfest nästa år... När jag sedan nyktrade till så höll jag på att få 30 årskris för den åldern lät helt plösligt riktigt gammal!
 

Kommentera här: