Göteborg, del 2 av 3

Dag två började med att vi gick och åt hotellfrukost. Jag har inte sovit på hotell på 12 år så att äta sin första hotellfrukost på många år var helt klart förvirrande. Det var mycket folk och hur mycket mat som helst att välja på. Så traumatiskt så jag inte fick till det på bild.
 
 
Efter frukosten så låg jag trött i sängen och tog selfie på eländet.
 


Sedan drog vi till nordstan för motion. Både för oss själva och plånboken. Jag blev kär! I en glittrig tröja samt ett nattlinne som jag inte kommer använda när jag sover utan varje gång någon tvingar mig att gå upp tidigt med texten If you love me, let me sleep
 
Det bästa med glittertröjan var att tog en bild på snapchat och skickade till mina vänner att jag var kär. Två av dem svarade att jag skulle köpa tröjan EFTER jag redan hade köpt den.
 
 
Sedan drack jag märkeskaffe och provade hattar. Jag tycker det är snyggt och vill börja använda det men det kändes väldigt ovant och jag tyckte jag mest såg ut som en vilda western imitatör 
 
 
 
Jenny är någon som kan gå i affäret hur länge som helst och titta. Hon är heller inte så snabb.Jenny och Jonathans tålamod är inte så stort. Jag blev vald till Jennys favorit. Hon kallade dem taskiga och mig snäll för jag höll med hennne hela tiden. Dock måste jag erkänna att några gånger svarade jag utan att egentligen veta vad jag tänkte (jag var helt enkelt trött). Men större delen av tiden visste jag vad jag höll på med.
 
Att gå runt med Ida och Jontathan i affärer kändes ohållbart och jag började bli trött. Så vi lämnade Jenny kvar i köpcentret så hon kunde titta i fred så gick vi andra till hotellet och chilla. Jag låg i sängen och tog en powernap och Ida... LÅG I FÖNSTRET!!!
 
 
Planen var egentligen att vi skulle möta upp Jenny igen två timmar senare och äta något. Men jag var trött och hade ont i fötterna. Jag orkade inte gå ner och äta för att sedan åka till scandinavium. Så jag kom den briljanta ideen att Jenny skulle köpa med mcdonalds till oss. Tack och lov så tyckte mitt sällskap att det var en bra ide.
 
Med tanke på hur dyr min och Jonathans barrunda kostade igår så hade vi varit på systemet. Ingen av oss behövde visa leg. Vi är gamla. Så jag drack vin och åt mcdonalds i sängen. Det är LYX.
 
 
Sedan bar det iväg till scandinavium för att se: Diseny on ice.
 
 
Det kändes lite märkligt att vara i scandinavium när det inte är hästar där. Vi hade sittplatser riktigt nära isen vilket var jätte häftigt. Dock såg man inte lika bra som man hade gjort om man hade haft riktiga platser.  Men jag var så uppspelt av showen så det var inget jag brydde mig om. Jag tyckte hela föreställningen var helt fantastiskt. Enda nackdelen var att det var svårt att ta kort.. Ja det handlar om prioriteringar. Jag är så snäll så jag köpte en stooor popcorn till mig och mina systrar. Mest för de köpt godis till mig.
 
 
Jag älskar verkligen snöeffekterna. Det var den enda snön vi såg i göteborg. Hemma var gatorna isklädda samt det hade snöat medan vi var borta. 
 
 
På tal om showen.. Jag trodde på fullaste allvar att de som åkte skridskor sjöng och pratade samtidigt som de åkte. Men så fort shown började så insåg jag att det inte alls var så. Med tanke på hur naiv jag är samt att jag antog att skridskoåkarna inte var svenska så räknade jag med att showen ev. var på engelska samtidigt som det kändes ologiskt med tanke på att pubilen bestod av 80 % barn.
 
 
Snomonstret var otäckt. Men jag upptäckte hur man får tonårshäxan att gå med på att ta en gruppbild, man säger åt henne att hon får hålla för ansiktet. Då får man iallafall ta kort. Det är bättre än ingen gruppbild alls.
 
 
Sedan tillbaka till hotellet. Det blev vindrickande och kortspelande i fönstret.
 
 
Texten på snapchatbilden säger vad jag vill berätta här näst.
 


Dagen efter kollade jag... Fönstret öppnar innåt. Säkert för att undgå mordförsök.Vi bodde på femtevåningen.. Att trilla ut baklänges är inget jag hade velat prova. Ida testade heller inte så jag antar att hon inte ville döda mig.
 
Men det kan också bero på att vi såg en polisbil stoppa en bil. När jag skulle ta kort på polisens blåljus så lyckades givetvis mobilen ta kort i ögonblicket då det inte lös. Men på andra fösöket så fick jag till det. 
 
 
Jennys andra halva var inte med på Disney och han sov när vi kom tillbaka på hotellet. Han sov riktigt hårt. Jag tyckte vi skulle sminka honom men det tyckte inte Jenny. Men hon gick med på att måla en av hans naglar rosa.  Eftersom jag druckit vin så tyckte jag det var bättre hon målade. Jag fotograferade det givetvis och fotade på ett sätt så jag kunde använda bilderna i bloggen utan att hänga ut honom allt för mycket.
 
 
När man dricker så får man alltid så bra ideer. Jag och Jenny (som var nykter) bestämde att vi ska åka till Göteborg igen om några månader. Sova på hotell och pierca oss!!! 
 
Kvällen avlsutades med ännu fler selfies i fönstret. Lägg märke till att jag bytt vin.
 
 
 
 
 

Kommentera här: