Göteborg, del 3 av 3

Jag började sista dagen med att ta selfies i fönstret. Såklart, vart annars liksom?
 
 
Sedan var det dags för hotellfrukost. Denna gången var jag mer förberädd och vissste vad jag ville ha. Jag hade även velat ha pannkakor men jag orkade inte ha hur många tallrikar som helst plus att jag inte hade orkat äta upp det.
 
 
Sedan lite mer fönsterhäng och jag insåg att bussar ser väldigt skumma ut ovanifrån.
 
 
 
Sedan gick vi en sväng till nordstan och tittade. Av någon anledning så hade jag bestämt mig för att köpa hatt. Så jag testade några till.
 
 
Sedan tillbaka till hotellet för att dricka upp vinet samt checka ut. I fönstret givetvis..
 
 
Sedan en sväng till på nordstan och jag köpte en hatt tillslut. Vi får se om vi får till det på hemma plan.
 
 
 
Sedan kom det fram några utlänska studenter. De hade olika uppdrag. De ville ta kort på en tjej med rosa hår som pussade på deras maskot (en elefant). Givetvis hjälpte jag dem. Men mina dumma systrar förstod inte blogg värdet i det så de fotade inte händelsen. Så jag tog selfie precis efter det hände istället. 
 
 
Sedan bar det av hemmåt och vi mellanlanda i borås och åt på max. Jag var modig och testade halloumiburgaren. Den var verkligen helt fantastiskt god! Jag beställde den utan tomat och rödlök.
 
 
Väl hemma så fick jag en chock. Det var SVINKALLT och snö!. I Göteborg var det snö och isfritt och ritkigt skönt ute. Att komma hem till kylan var lite jobbigt.
 
 
 

Kommentera här: