Klara och horoskop

Idag har jag lurat i Klara att hennes nyårslöfte är att inte skälla. Det fungerade rätt bra faktiskt. Troligen började hon då fundera ut när hon lovade det.
 
Nu var jag inte med Klara på tolvslaget på nyår men enligt vittnen så verkade Klara ha tagit nyårsraketerna bra och sov mest. Skönt. 
 
Igår roade jag mig med att läsa årshoroskop. Enligt den jag läste först så är 2017 mitt möjligheternas år. Det var något med jupiter. Allt jag gör kommer inte lyckats men jupiter kommer ändå hjälpa mig så något blir rätt. Enligt det horoskopet så kommer jag ha två kärleksförhållande år. Det ena kommer jag inte må bra av och det andra är med en gammal flamma men vår passion tar slut i oktober så risken är att vi gör slut då men den relationen har fått mig att få tillbaka självförtroendet som det första förhållandet.
 
Så om det horoskopet stämmer så kommer jag bli kär två gånger och risken är stor att ingen av de relationerna kommer hålla. Verkar mest besvärligt!
 
 
 
Läste precis månads horoskop ifrån samma tidning som säger att jag denna månaden kommer bli förskyld eller få någon annan vintersjukdom! Jag orkar inte.  På arbetet sker många förändringar, jag antar att de menar skolan. Med tanke på att jag börjar nya kurser så vore det inte så konstigt. Tydligen kommer jag få en lärare somjag har fördom för pågrund av att hen är ung.
 
På tal om Klara. Igår ändrade jag både min profilbild och min omslagsbild på facebook. Omslagsbilden är samma bild som i det här inlägget, den bilden har mer likes än min profilbild! Hur ska man tolka det?  Klara har 12 likes och jag har "bara" 8 st!
 
 
Idag har jag klippt klorna på Klara för första gången. Typ. Jag klippte dem 1-2 gånger när hon var valp, sedan har ett proffs fått göra det. Klara och Lucia tyckte att kloklippningen var jobbig när de var små. Två små ovilliga valpar med pyttesmå klor var inte lätt att klipa och det blev bara en negativupplevelse för alla inblandade.
 
Då var det bättre att någon som kan fick göra det. Jag kan säga att Lucia än idag tycker det är jobbigt att gå in till kloklippar"tanten" även om kloklippningen brukar gå utan problem. Men idag klippte jag en tånagel med klotången och Klara såg så nyfiken ut så jag klippte hennes klor också. Det gick hur lätt som helst. Hon var nästan lättare att klippa än Ella och då var ändå Ella snäll.
 
Klara har bra klor. Hon har vita utom på en klo. Svarta klor är svårare att klippa, på de vita ser man mycket bättre hur mycket man kan klippa. Den svarta klon vågade jag knappt röra. Lucia har bara svarta klor så även om hon vore snälll att klippa så tror jag inte att jag hade vågat det. 

Kommentera här: