Så nästa gång det behövs så säger jag upp lägenheten i god tid

Idag har jag övervägt att flytta eller till och med fly landet!
 
Handfatet på toaletten har behövts rensas i typ en månad. De senaste två veckorna så har vattnet runnit ner väldigt långsam. Men jag har inte velat lära mig det än och anset att jag kunde ta det som nyårslöfte istället. Idag var dagen då det inte gick att skjuta på det längre. Det fanns fortfarande kvar vatten i handfatet mellan toabesöken.
 
 
Så jag gjorde som alla ohändiga kvinnor borde göra, googla och se en youtube video där de berättar hur man gör. Det gick hyfsat lätt att få isär delarna och göra rent. Sedan var problemet att sätta ihop skiten igen! Två delar av tre gick problem fritt men sedan var det en tredje del som var halvt omöjlig att få fast igen. Jag gav nästan upp. Jag övervägde att flytta så jag slapp problemet eller strunta i att sätta tillbaka allt på plats, man kan ju ha en hink under, eller hur!
 
Att min styvfar eller troligen även min granne hade hjälp mig om jag frågat snällt bortsåg jag ifrån. Kan själv annars får det vara. Jag tror till och med morfar hade tagit direkt flyg hem ifrån spanien om det skulle ha varit så.  Jag tog en paus och efter den så kom delarna på plats utan problem. HOPPAS JAG!!!
 
 
 
 

Kommentera här: