Tog inte en enda selfie på hela dagen

Igår var det kurstart och jag valde att köra på alla tre ämnena. Skulle det bli för mycket så är det senare beskymmer. Men när alarmet ringde halv 7 på morgonen så kändes matten som ett väldigt dumt beslut men jag kom på den briljanta ideen, min syster har husbil. Hon kan ställa den vid skolan för då kan jag sova där. Hur bra vore inte det?
 
Eftersom jag planerar mitt liv så bra så hade jag inte förberätt något ätbart inför en heldag i skolan och eftersom jag vaknade till isklädda gator så ville jag inte gå till ica och handla utan jag köpte drickyoghurt, nötter samt en kaffe ifrån pressbyrån. Det blev ju svindyrt! 75 kr för allt. Nötter var föresten ett bra val, de var väldigt mättande. Men snälla påminn mig på tisdag fm att tänka på att förbereda mat.
 
 
Väl på matten så blev läraren glad över att se mig igen. När det gäller matte så blir man ringrostig sjukt fort, tur  att vi ska repetera någon lektion till. De halvkrångliga räknesätten sitter men multiplikationtabellkunskaperna känns lite sådär just nu men det kan också ha berott på att vi hade lektion i grynigen. Vem kan 3*4 då liksom? Jag överdriver inte, jag räknade det talet på fingrarna.
 
 
 
Första timmen på varje lektion var enbart uppstart och information om själva kursen. Det skiljer inte så mycket på den infon mellan ämnena. Så på samhällskunskapen så studerade jag skeptiskt läraren (jag har ju Daniel fördomar) och försökte avgöra om han också är skum (dock tror jag han är bra lärare, men det återstår att se). Sedan försökte jag gissa hans ålder då han såg äldre ut på nära håll än vad han gjort när man sett honom i korridoren. Jag kom dock inte fram till någon vettig ålder men troligen i 50 års åldern. Det är lättare att gissa åldrar på de som är mellan 20 och 40.
 
Sedan var det svenska. Varför är alla snygga killar unga? Förra terminen så fanns det en söt 21 åring. Denna terminen är det en ny söt 21 åring. Jag tror han är söt iallfall.  Det vore bra om han vore söt för jag ska spendera 6 timmar med honom i veckan, då kan man behöva ha något att titta på. 
 
 

Kommentera här: