Badturne

Jag fortsätter åka på äventyr som stjäl uppmärksamhet ifrån Danmarkblogginläggen jag inte har hunnit/orkar skriva än. I veckan har det varit besök på Marcus föräldrars sommarställe i Lidköping.
 
 
Den märkliga mannen har fått mig att börja äta potatissallad. Det trodde jag inte får två månader sedan. Han är anti kyckling (som jag älskar) men jag lyckades få honom att äta det ändå. Det är hans tallrik vi ser på bild.
 


Eftermaten så tog vi en promenad till badplatsen. Det var kallt så vi doppade oss bara lite snabbt.
 
 
Pusselipuss
 
 
Dag två så drog vi till Läckö slott. Det var nog första gången jag var där. Vi åt även glass.
 
 
Sedan lunch som inte finns med på bild. Men det blev grillad korv och ännu mer potatissallad. Sedan solades det. Men det var kallt eftersom solen inte ville infinna sig hela tiden utan trivdes bakom molnen.
 
 
 
Sedan drog vi in till Lidköping för att spela minigolf. Jag var duktigare än vad jag trodde. Sedan doppade jag fötterna i skön. Men enligt mitt sällskap så räknades det inte som att bada.
 
 
Dag 3, frukost i gryningen (typ 8)
 
 
 
Sedan lämnade vi huset och drog på badturne. Först så badade vi filsbäck. Det var kallllt! Men vi doppade oss och kändes oss torterade av vågorna. Sedan blev det solande och läsande på stranden.
 
 
Sedan åt vi i Skara för att sedan åka till en sjö utanför Skara för att bada för att sedan avsluta äventyret vid hornborgasjön (där vi inte badade!).
 
 
Gårdagen var så mysig så jag faktiskt blir avundsjuk på mig själv. Förra gången jag var vid hornborgasjön så var det med skolan och vi tvingades samla konstiga smådjur i vattnet. Gårdagens besök var lite mysigare. 

Kommentera här: