Danmark: dag 1

Nu kommer blogginläggen ni väntat på: Berättelsen om resan till exotiska Danmark!
 
 
Vi börjar med dag 0 - packningen inför resan. Som ni ser så hade jag lite hjälp.
 
 
 
Nu till dag 1: Båten skulle avgå typ vid 7 eller något och vi skulle lämna hemmet redan klockan 4, dvs mitt i natten!
 
Mormor frågade mig i bilen när jag gick upp. Jag svarade tjugo i. Tre? frågade hon förvånad eller förskräckt. Nää tjugo i 4 svarade jag. Vad trodde hon om mig egentligen? Tydligen hade hon varit dum nog att gå upp 3.
 
 
Tre selfies som är tagna: 04:13 - 04:46  -  06:02. Det går tydligen att se snygg ut trots det är mitt i natten (!)
 
 
Sedan var det dags för ca fyra timmars båtåkande. Vad underhåller man sig med då? jo man..
 
1. Man tar selfie! Jag lyckades få min fantastiska kusin att ha slips. Glitter slips till och med ♥
 
 
2. Man försöker sova eller så ser man bara snygg ut och tar selfie
 
 
3. Man äter eller dricker. Jag och systrarna åt frukostbuffe. Men jag tyckte inte det riktigt var värt pengarna. Köttet var inte gott och det var inte så smart att ha pannkakor och glass på samma tallrik. Glassen smälte och det blev en mysig gägga.
 
 
4. Man shoppar! jag och Jenny köpte var sina solglasögon. Samt godis som inte finns med på någon bild. Jag spelade även på spritlotterit. Jag köpte 10 lotter för 20 kr st och vann på en lott. En flaska med sprit som enligt M inte är god. Den flaskan kostade 180 kr i båtbutiken men var dyrare på systemet så jag kan inte påstå att jag hade direkt tur.. Men om man har tur i kärlek eller spel så kändes det ändå bra...
 
 
5. Man besöker soldäck. Det var riktigt skönt att sitta där ute. En liten flicka berömde mitt hår. Det gjorde även en av kvinnorna som jag köpte spritlotter av.
 
 
6. Man provar min hatt
 
 
Sedan var vi framme i Danmark och först då startade de längsta fyra timmarna i mitt liv. På båten så köpte jag Danmark surf men jag fick inte skiten att fungera! Väl hemma hos mormors syster Paula så lånade jag deras dator och gick in på comviqs hemsida. Då hjälpte deras hjälp mig och klicka på saker som beskrev "mitt problem gudie" mig. Tydligen så behöver man internet för att få igång internet. Tydligen behövde jag smsa ett nummer får att få nya inställningar till mobilen. Krånligt värre men jag fick till det.
 
MEN det var inte det jag skulle prata om. Efter någon timme bilåkning så stannade vi vid en kiosk och köpte mat. Rödkorv och pommes som jag hade längtat efter.
 
 
Sedan var vi hemma hos mormors syster. Där åt vi mat, hälsade på djuren och jag målade hästar. 
 
 
Jag och min fotoassistent Richard gick sedan ut och fotade självporträtt (kommer i ett inlägg i framtiden). När jag kom in så hittade jag en bebissnigel på min arm! Jag trodde nästan att jag skulle dö (efter jag tagit bilden). Jag hade krypande känsla på armen i flera timmar efteråt.
 
 
 
Sedan var det dags att sova. Detta år så blev jag nergraderad. Vanligtvis så brukar jag sova på en madrass i vardagsrummet men i år så fick jag sova på en madrass ute i uterummet med mina systrar. 
 
Jag bjuder även på en måla hästar bild. Mest för att mitt collage inte blev bra med tre bilder och jag inte hittade en fjärde passande bild.

Kommentera här: