Danmark: dag 2

I gryningen (klockan 8) så var det dags för frukost.
 
 
Sedan packades vi in i bilen. Danmark har intressanta bussreklamer
 
 
Sedan var vi framme och det var sommarland på dagens agenda.
 
Min och morfars livsuppgift är att dokomentera viktiga saker medan ungdomarna åkte otäcka saker. Morfar blev väldigt imponerad över att jag lyckades fånga undomarna på bild medan de åkte tranan (som heter örnen.. jag skrev fel!)
 
 
Jag och morfar ledsnade på våran livsviktiga uppgifter så medan vi väntade på att undomarna åkte den blåa saken på bilden ovan så åkte jag och morfar stockbåtarna och såg en exotisk snigel. När ungdomarna var klara så åkte jag även stockarna med dem.
 
 
Påtal om exotiskadjur..
 
 
Sedan lyckades min kamera ta en bild helt på egen hand! Jag visste inte om att denna bild existerade förens jag la in bilderna i datorn. Eftersom min bakdel syns så antar jag att det inte var jag som fotade den bilden.
 
 
 
Sedan besökte vi Tarzan-land. Det var riktigt läskigt att se mina nära klättra på höga höjder. De kunde ju ramla ner och slå sig! Det kändes tryggd när kusinen gav upp och la sig i en hängmatta.
 
Ida var i vägen när Jenny slängde sig i en lian och min elaka syster (Jenny) ville inte göra om så jag kunde ta en bild men tack och lov så ställde morfar upp. Morfar lyckades även ramla vid ett tillfälle men det missade jag. Det var först när han började resa på sig som jag var redo med kameran. 
 
 
 
 
Sedan åkte vi runda båtar och blev våta. När vi åkte den andra gången så lyckades jag få en hink med vatten över hela ryggen.
 
 
 
Med mina fina morföräldrar så är det inte så konstigt att jag har blivit såpass söt som jag är. Ekorren har egentligen inte så mycket med texten att göra.
 
 
Vi åkte även safarie
 
 
Nu tar vi sex sista bilder:
 
1. Glass!
2. Morfar tyckte av någon anledning att jag skulle ta en bild medan jag kissade. Eller något. jag minns inte.
3. Balansgång!
4. En helt vanlig selfie.
5. Ida och Richard ställde upp för att posa samtidigt som de blev ner skvätta.
6. Ben och jerry milkshake!
 
 

Kommentera här: