Danmark: dag 3 och 4

De följade två dagarna bestod mest av att motionera plånboken men först så började dagen med en tur runt i Paulas trädgård.
 
På bilden ser vi uterummet som jag och mina systrar sov i samt två rosor jag hittade i trädgården. Jag ville plocka den vita men det fick jag inte. Den röda tyckte mormor att jag skulle fota.
 
 
 
Sedan åkte vi till Bilka (en stor affär). Jag blev ännu en gång nergraderad. Jag fick inte åka i morfars bil utan fick åka med Jenny och genom att lyssna på hennes musik så fick jag en ny favorit låt.
 
 
 
 
Det fanns lite väl mycket snygga kläder på Bilka. Jag som inte hade tänkt köpa några nya kläder. Sedan var det dags för rödkorv i Randers
 
 
Sedan avslutade vi våran shoppningtur i Randers shoppingcenter. Fast vi besökte bara en butik nämlingen Tiger. Dock så hittade jag en affär som heter Marcus!  Vilket jag tyckte var roligt då min dejt (som dock blivit uppgraderad sedan jag kom hem ifrån Danmark) heter Marcus. Dock så trodde min syster (och säkert mormor och kusinen) i flera dagar att han hette Bert Karlsson då han heter så på min snapchat (dock inte jag som döpt honom till det)
 
 
Ida köpte en fingersnurra. Pinsamt nog så var det beroende framkallande så jag kan ev ha köpt en egen sådan dagen efter men det skulle jag ALDRIG erkänna.
 
 
Det målades ännu mer hästar i Danmark. Lägg märke till att jag och Ida färglägger samma bild i helt olika färger.  
 
 
Sedan var det helt plötsligt dag 4. Mormor och morfar dumpade mig och mina systrar och åkte för att besöka mormors systrar. Jag och systrarna åkte till en affär och där hittade jag kuk. Tröjan jag har på mig köpte jag dagen innan. Jag råkade även köpa två par nya solglasögon dagen innan.
 
 
Sedan blev vi hunriga och mina dumma systrar ville ha mcdonalds. Jag är egentligen emot att äta det i Danmark... Men man måste ju äta! Men som plåster på såret så hade de en fin pall där.
 
 
På följade bilder så ser vi förutom selfies på mig så ser vi hur mormor smög sig på när jag snapchata med Marcus. Som tur var så skickade han en påklädd bild då.
 
 
 
Trötta systrar, efterätt och fågelmys
 
 
 

Kommentera här: