Danmark: dag 5

Vi fortsätter Danmark sagan. Dag fem bestod av tivoli i Århus och jag fick en vän för livet. Mer om det längre ner.
 
 
Vi började med pariserhjul. En av få saker morfar åker frivilligt. Vi vinkade till mormor och Paula.
 
 
Tre anledningar till varför jag har världens elakaste morföräldrar:
1. På åkbanden så kunde man skriva nummret till ens vuxna förebild ifall man sprangbort. Mormor ville inte skriva sitt nummer på mitt åkband!
2. Jag ville att mormor skulle köpa en ballong till mig men de ville hon inte.
3. Morfar lämnade sin keps i bilen och pratade om att han skulle köpa en keps. Jag tyckte att han skulle köpa den rosa kepsen men de ville han inte.
 
 
Sedan tror jag att morfar hatar mig.. Ni ser hur långt bort ifrån mig han sitter:
 
 
Nästa elaka person i min familj.. JENNY! Hon tvingade mig att åka på zombi jakt. Något jag med stor framgång lyckas undvika i flera år.
 
Det är ett spökslott. På vissa ställen får man skjuta zombies och på andra ställen står det bara otäcka zombis. Jag är värdelös på att skjuta zombis.  Jag fick 5700 poäng medan de andra fick 20000 +. Men jag ser väldigt koncentrerad ut.
 
 
Vi fick även mat (som vi fick betala  för). Jag provade för första gången i mitt liv pölsemix. Rätt gott faktiskt men jag saknade dock korvbröd. På bild ser vi även Jennys mat och min efterätt.
 
 
Efter ännu mer åkande så var det dags för glass. Eftersom jag är så vuxen så köpte jag barnbägare. Ida fick för sig att hon skulle trolla för kusinen. Googla vattenflaska och trolla så ser ni hur man gör. Men Ida misslyckades lite.. Kusinen fick hela vattenflaskans innhåll i ansiktet och sedan studsade vattnet vidare till Ida som blev den våta av dem två.
 
 
Sedan åkte vi lite till. Bland annat min favorit piraten. Men när vi hade åkt färdigt så vägrade båten släppa oss fria så vi satt fast i tjugominuter. Men sedan fick vi glass som plåster på såret. Gratis glass, det bästa med hela dagen! Förutom att träffa min vän som jag ska skriva om längre ner.
 
 
Mina systrar samt morfar och kusin tog en båttur. För den uppmäskamma.. Mina systrars båt bytte inte färg, de bytte båt!
 
 
Sedan ledsnade jag på att åka saker så jag besämde mig för att vinna två kg chocklad som jag gjorde för någar år sedan. Men det lotteriet hade slutat med chocklad! istället kunde man vinna tråkiga gosedjur. En bricka kostade 20 kr, 10 för 100 kr. Jag tyckte inte det var värt det utan jag satsade istället för ankdammen där det var vinst varje gång.
 

jj

Inte nog med att man vann varje gång.. Man kunde även köpa fler ankor för att kunna vinna något större. Jag hade inte så speciellt mycket tur.. Men min mormors syster Paula hjälpte mig att vinna och tack vare henne så fick jag en anka som var värd mycket.

 
Så det slutade med att jag (med mormor och paulas hjälp). Vann min nya kärlek, Nallen ♥
 

Hon är verkligen enorm! På vägen hem ifrån tivolit så fick hon sitta brevid mig i bilen. Med bälte på sig givetvis. Resten av kvällen spenderade vi ihop i soffan. Hon är jätte mysig att hänga på. Med henne så behövs ingen pojkvän.
 
Men samtidigt så är det tur att jag redan hade fångat Marcus.. Vem vill ha en tjej med enorm nalle?
 
 
Vidläggdags sedan så bad jag om en filt till nallen men det fick jag inte. Så hon fick ha min tröja som täcke. Men morfar lovade att läsa godnatt saga för henne ♥
 
 
1 Sarah:

skriven

Då himla kul me tivoli :)

Kommentera här: