Danmark: dag 6 och 7

Efter frukosten så satte jag nallen på en stol. Mest för att se hur länge hon fick sitta där. Hon fick sitta där tills det var dags att äta kvällsmat.
 
 
 

Sedan åkte mormor, morfar, Richard och Paula för att hälsa på en av mormors systrar medan jag och mina systrar drog för att motionera plånboken.
 
Vi hittade en rolig affär som heter Normal och jag köpte present till Marcus. Strumpor med hans namn på.
 
 
Sedan behövde vi äta och det fick bli kinamatbuffe. Det var utan tvekan den godaste kinamaten jag någonsin ätit. Vi avslutade shoppingturen med att köpa milkshake. Ska jag vara ärlig så var denna milkshake godare än den med ben och jerry men det skulle jag aldrig erkänna.
 
 
Medan vi väntade på de vuxna så tog vi det lugnt.. Min kusin hade också vunnit en nalle men hans var inte lika stor som min utan mer normal i storleken.
 
 
Medan vi väntade så fick vi höra att mormor brytit fingret! Hon hade ramlat och hennes finger låg på sidan (!). Det måste ha sett otäckt ut och gjord väldigt ont. Stackars mormor. Men det visade sig sen att hon inte hade brytit utan bara stukat/fått fingret ur led. Men det var riktigt tur att det "bara" var fingret hon hade skadat.
 
Morfar körde hem mormors syster paula. De påstod att det berodde på att hon skulle laga mat men jag tror det berodde på att de tyckte att jag och mina systrar behövde barnvakt. Att äta kvällsmat utan halva flocken kändes konstigt. Det var väldigt tyst utan mormor och Richard (som var med på sjukhuset). Tydligen så är det de två som pratar mest.
 

Dag sju var betydligt lugnare och vi shoppade lite till i det fina vädret.


Men mitt var shoppingbehöv var ganska tillfredställd så jag köpte inte så mycket. Utan jag handlade nästan bara på normal och köpte en ny wet brush borste (bästa borsten!). Men jag hittade en rolig cykelgrej som jag dock inte köpte.
 
Visst syns det att jag och morfar är släkt?

 
Sedan tog jag en selfie med min fina syster som envisas med att inte vara med på bild. 
 
 
 
 Sedan var vi inne i "fiskaffären" där mormor skulle köpa fiskmat. Eller affären där jag ville kolla på kaniner! För första gången sedan Alice dog så kändes tanken på att köpa kanin bra. Det har varit jobbigt att titta på kaniner det senaste månaderna. jag har inte riktigt accepterat att Alice är borta.
 
I affären så var jag även sugen på råttor, de var ju jätte söta! Jag och jenny hittade även ett akvarium i våran smak.
 
 
Två skyltar som var värda att få vara med på kort
 
 
Resten av kvällen så blev det mys med Nallen, en bild hemifrån och jag lyckades tjata till mig pannkakor
 
 
 
 

Kommentera här: