Ibland är spel bra i relationen

I måndags så fick Marcus träffa Mikaela och Sam för första gången. Vi grillade och spelade spel.
 
 
Vi började med att spela Ludo (en roligare verision av fia med knuff) och jag vann! På bilden under så ser vi min vinnar selfie. Marcus kom tvåa strax efter. Efter en hetsig strid så kom Mikaela tvåa.
 
 
Sedan spelade vi "trodde du ja". Där fick vi svara på frågor och göra olika uppdrag. Det perfekta spelet att spela om man är två par.
 
Mikaela snurrade 30 varv, Sam blev mumie och drack 1 msk matolja, jag ålade som en orm och Marcus erkännde att han aldrig haft löss. Jag tog en selfie med mig och Marcus, jag anmärkte på att han såg ledsen ut. Mikaela trodde det berodde på att han låg sist i spelet.
 
 
23:30 något så lämnade jag och Marcus småbarnsföräldrarna och åkte hem till honom. Vi övervägde att ta en nattdopp i sjön men vi misstänkte att det var kallt så vi tog förnuftet till fånga och gick och lade oss. 
 
Dagen efter så kom hans mamma dit och beodrade honom att köpa nya kläder (de ska på bröllop i helgen). Det gjorde mig jätte glad! Att be en kille prova kläder är som att leka med en vuxen docka, kan det bli bättre?
 
 
Innan vi köpte kläder så åt vi på max. Halloumiburgaren fortsätter vara lika god och Marcus följde mitt exempel. Men nu till kläderna. Marcus provade en rosa skjorta utan att jag behövde tjata. Antigen är han väldigt kär i mig eller så har han bra smak. Men han är inte tillräckligt kär i mig för att prova en väst. 
 
Det slutade med att han köpte en lila skjorta. Han kommer utan tvekan vara snyggast på bröllopet. 

Kommentera här: