Mina favoriter har blivit våta i helgen

Nu tar vi en kort paus i Danmar blogginläggen och blir lite mer aktulla. 
 
 
I fredags fick jag en snapchat av jenny där hon frågade om jag ville följa med till Lidköping och bada imorgon (lördag). Med tanke på att jag badat i Lidköping några dagar tidigare och visste att det var kallt så var jag inte alls sugen på att följa med. Men jag valde att fråga Maruc som han ville följa med och det ville han.
 
Så nu har han träffat min mamma och mina systrar (samt Jennys samob). Jag lovade innan att de var snälla. iallafall så länge han var snäll mot mig.
 
 
Jag har  börjat definiera mig som en badkruka som älskar att bada. Jag tycker jag blir känsligare och känsligare mot det svinkalla vattnet. Kanske börjar jag förvandlas till en ren badkruka? Hemsk tanke.
 
Jenny bjöd på den största bullen jag någonsin sett! 
 
 
Jag glömde ta kort på min bulle så bilden ovan har Jenny tagit och jag undrar hur många händer hon har egentligen! Jag ser tre på bilden och hon måste ha hållt mobilen med en hand.
 
 
Efter bad och strandhäng så drog vi till mitt hemland Skara och åt.
 
 
Mamma fick sin mat först och medan hon började äta så satt Ida och såg helt förstörd ut (mest trött). Jag tänkte ta en bild på det men när jag kom närmare så posade de lite väl mycket.

 Dagen efter så frågade Ida om jag ville följa med och bada med hundarna. Jag tyckte det lät som en mycket dålig ide eftersom det inte fanns en chans att våra hundar skulle bada.  Jag känner våra hundar tillräckligt bra för att veta att de inte gillar att bli våta och aldrig någonsin skulle gå ner i vattnet.
 
Men som den snälla systern jag är så följde jag med. Som ni ser så hade jag rätt.
 
 
Lucia, hunden som vägrar gå ut när det regnar hade inga problem med att gå i sjön. Speciellt inte om hon godis som muta (dock så gick hon i även utan godis). Helt otroligt.  Klara var lite mer svår övertalad och ville inte gå ner i vattnet först men efter en stund gick hon ner i vattnet två korta stunder

Kommentera här: