Gamla blogginlägg del 6

Eftersom jag inte kommer blogga mellan den 23 - 30 juni så kommer det dessa dagar minnen ifrån tidigare inlägg:
 
 
31 december 2014 så uppfann jag ordet korkigare:
 
Mitt nya favorit ord är numera korkigare. Det får vara årets ord. Idag har den 8 sökningar på google men vänta bara.
 
 
Det började med att jag tyckte att Ida kunde bli ståuppkomiker. Jag föreslog att hon kunde öva på skolans redovisningar. Då började vi prata om Christofer Columbus.
 
Efter en stund säger jag att "men Columbus var korkigare". Ett ord som Ida anmärkte på.  Så därför borde det in i ordlista.
 
 
 
7 skrivande stund så har ordet korkigare bara 7 googling sökningar.. Skandal!

Gamla blogginlägg del 5

Eftersom jag inte kommer blogga mellan den 23 - 30 juni så kommer det dessa dagar minnen ifrån tidigare inlägg:
 
21 maj så förklarade jag storheten i urban decay naked 3 paletten och varför den är mer intressant än en vanlig ögonskugga:
 
"Nu är det dags att hänga ut Ida.
 
Varje gång hon är hemma hos mig så kollar hon igenom mitt smink. Senast tvångsminkade hon mig. I min samling så har jag en rätt lyxig (dyr) ögonskuggpalett (urban decay naked 3).

När Ida upptäckte det så säger hon med full beundran "Va? har du naked 3". Hon tycker jag är jätte cool. Att hon reagerar så är väl inte så konstigt eftersom hon tycker smink är intressant. Men det som är underhållande är att hon reagerat så TRE gånger!

För ni ska förstå lite bättre:

Mikaela. Tänk att vi bara fotograferat med digitalkameror. En dag kommer du hem till mig och upptäcker att jag har en systemkamera. 
Andreas: Tänk om jag sagt att vi ska lyssna på Tommy körberg då förväntar du dig antagligen att vi ska lyssna på spotify. Men när du kommer hem till mig så sitter tommy där och sjunger live.
Mormor: När du var yngre och det bara fanns svartvit tv. En dag kommer du hem till någon som var född då och den personen har färgtv. Eller om du förväntar dig att jag ska ha pulverkaffe men upptäcker att jag har riktig kaffekokare"
 
 
 
 
 
 

Gamla blogginlägg del 4

Eftersom jag inte kommer blogga mellan den 23 - 30 juni så kommer det dessa dagar minnen ifrån tidigare inlägg:
 

14 augusti 2015 så bildade jag två föreningar:

 Häromdagen bildade jag, valp, kattunge en klubb som heter "vi som tycker Flisan är bäst". Klara  är ordförare, jag är sekriterare och Sonja är kassör.
 
Idag ville jag inte ha det sämre så jag startade en fanklubb till mig själv. Med medlemmarna Lucia (ordförare), Klara (kassör) och Sigge (Eftersom han blev medtvingad så är han stödmedlem)