Att passa bussen går sådär ibland

Förra veckan så höll jag på att missa bussen eller jag trodde jag var nära och att jag skulle hinna till busshållplatsen i sista minuten.
 
Men precis innan jag var framme hos mamma för att lämna hund och katt så tittade jag i bussappen för att se om bussen var sen så jag slapp stressa och upptäcker att jag tänkt fel och att bussen går 10 min senare än vad jag trodde.
 
Att få 10 min extra när man stressat ett tag var sååå lyxigt.  Boven i dramat var att jag ifrån början hade planerat smink och påklädnads tid efter den rätta busstiden men medans jag gjorde i ordning mig så virra jag till det. 
 


Om vi fortsätter busstema. Idag så har jag varit på möte i skolan och när jag sedan skulle hem så hade jag lite mer än en timme dötid innan bussen skulle gå. Så jag skickade ett chattmeddelande till killen jag träffar.
 
"Hej! jag ska till skolan en stund. Vill du ses en stund när jag ändå smyger omrking på ditt revir?"
 
Det fick jag och det gjorde att jag kom hem fem timmar senare än vad jag hade tänkt. Vi besöktet en otäck affär! Falbygdens ost. Mängder med ost fanns det där som man fick provsmaka och jag blev besviken över att man inte fick provsmaka choklad. Sedan drog vi till ett trevligare ställe (mösseberg djurpark) och grillade. 

Kommentera här: