Gamla blogginlägg del 5

Eftersom jag inte kommer blogga mellan den 23 - 30 juni så kommer det dessa dagar minnen ifrån tidigare inlägg:
 
21 maj så förklarade jag storheten i urban decay naked 3 paletten och varför den är mer intressant än en vanlig ögonskugga:
 
"Nu är det dags att hänga ut Ida.
 
Varje gång hon är hemma hos mig så kollar hon igenom mitt smink. Senast tvångsminkade hon mig. I min samling så har jag en rätt lyxig (dyr) ögonskuggpalett (urban decay naked 3).

När Ida upptäckte det så säger hon med full beundran "Va? har du naked 3". Hon tycker jag är jätte cool. Att hon reagerar så är väl inte så konstigt eftersom hon tycker smink är intressant. Men det som är underhållande är att hon reagerat så TRE gånger!

För ni ska förstå lite bättre:

Mikaela. Tänk att vi bara fotograferat med digitalkameror. En dag kommer du hem till mig och upptäcker att jag har en systemkamera. 
Andreas: Tänk om jag sagt att vi ska lyssna på Tommy körberg då förväntar du dig antagligen att vi ska lyssna på spotify. Men när du kommer hem till mig så sitter tommy där och sjunger live.
Mormor: När du var yngre och det bara fanns svartvit tv. En dag kommer du hem till någon som var född då och den personen har färgtv. Eller om du förväntar dig att jag ska ha pulverkaffe men upptäcker att jag har riktig kaffekokare"
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: