Kärlek bland växter

Flisan blev begravd i torsdags så jag anar att min mamma dissade mitt förslag att stoppa upp Flisan.  
 
Så igår gick jag till mormor och morfar för att titta på platsen där Flisan blev begravd och för att se om de begravde henne på rätt ställe, intill sin mamma.
 
 
Ser ni den kala fläcken lite till vänster om mitten? Där sover Flisan nu.  Hon hamnade inte intill sin mamma, hon hamnade på sin mamma. Mormor berättade att begravningsmästarna (morfar och styvfar) hade sett henne.
 
De hade sett Cindy!  Förstår ni hur orättvist det är? De fick träffa Cindy men inte jag. Nu kan det ev. vara så att jag romantiserar synen av ett 11 år gammal lik (om de ens såg liket, jag tror hon begravdes i något).  Men de fick träffa Cindy!
 
 
Nu stjäl det uppmärksamhet ifrån Flisan men ett bevis på Cindys existens gör mig så glad ♥ 
 
 
 
Tillbaka till mormors trädgård.
 
 
 Bakom mig på den vänstra bilden så sover mina tre kaniner och även Cirona (häst) har sin minnesplats där (grimman hon hade vid avlivningen är begravd). Även mitt marsvin är begrav där tror jag. Samt mormors hund Lisa.  På den  högra bilden, bakom huset sover Ella (hund) och Doris (syster till Cindy). Bakom sköldpaddorna någonstans sover Bamse (morfars hund). 
 
Jag ber om ursäkt om jag glömt någon. 
 
 
 
Idag är det en ny dag och jag har nyfärgat hår till dagens ära, en färgbomb så vi får se hur länge den håller. Både igår och idag så har jag ätit rabarberpaj hos mormor och morfar. Idag var det egentligen inte meningen att jag skulle gå dit men jag fick höra rykten om att mina systrar var där.
 
 
Visst är jag och mina morföräldrar fina?
 
 
 
 
 

Kommentera här: