Design byte inom snar framtid, tror jag

I skrivande stund så ser bloggen ut så här:
 
 
Men nu känner jag att det är dags för ett designer byte. Förutom header och bakgrundsbyte så har bloggen sett likadan ut i 4 år. Vi behöver något nytt.
 
Blogg.se har färdiga mallar men jag har följande problem.
 
1. Jag vill ha menyn till vänster om inläggen.
2. Jag vill inte ha menyn ovan inläggen. 
3. Jag vill ha någon form av header/bilder över inläggen.
4. Jag vill inte att inläggen och bilderna ska vara för breda för jag tycker sådana bloggar är jobbiga att läsa. 
5. Jag vill inte att arkivet ska ta för stor plats. Som det är nu så finns det i menyn en länk till ALLA månader som jag bloggat. Det är en del och tar onödig plats.
 
Det verkar inte finnas en mall som lever upp till mina önskemål så jag kommer bli tvungen att kompromissa. Inför designer bytet så har jag tagit bort många av min bloggs kategorier. Jag har helt enkelt för många och det är fortfarande för många men jag vill nog inte ta bort fler.  Katt, hund  och kanin kategorierna håller på att bli en som heter djur. Hund och katt är klar. Nu ska jag bara flytta kanininläggen dit.  Ella kommer dock få ha kvar sin kategori. Ja, jag favoriserar henne.
 
 
Igår hittade jag detta inlägget. Det var mycket svår tolkat då jag trodde jag menade min kanin Alice och min katt. Jag kunde inte begripa vad jag menat med det.  Sedan insåg jag att rubriken skulle tolkas mer bokstavligt än vad jag först trott (dvs det var ett citat ifrån filmen)
 
Alice i underlandet skulle jag kunna ha som rubrik i ett inlägg om kaninen. 

Kommentera här: