Jag och Jenny behöver hitta billigare intressen

I fredags kväll så snapchata jag med Jenny. Vi diskuterade Ullared. Vi hade egentligen bestämt att åka till ullared dagen innan julafton men eftersom vi skulle till Göteborg i Januari så bestämde vi oss för att vänta. Sedan bestämde vi första april för ett tag sedan. Men i fredags frågade Jenny mig när vi skulle åka till Ullared. Jag svarade "imorgon?"
 
Men vi bestämde oss för att höras på morgonen och då fattade vi det stora besultet. Vi bestämde oss också för att äta på vägen, på max givetvis. Vi steg in genom porten direkt när de öppnade på morgonen (10:00) och vi var första gästerna. Det var inte många som äter max tidigt på lördagar upptäckte vi. Det var nog ca 10 personer medan vi var där.
 


Sedan bar det vidare. I bilen så tog Jenny upp att hon tyckte det var dåligt att det inte finns skolkataloger på jobbet. Hon jobbar på ett ganska stort företag så när folk pratar om andra så hade hon tyckt det vore bra att ha en katalog så man kunde slå upp och hitta människan man pratar om.
 
Hon har helt rätt. Jobb borde verkligen också ha skolkataloger. Väl i ullared så frågade min oskuldsfulla syster när hon såg denna byggnaden:
 
"Står det verkligen kondomer där?"
 
 
Hon fick genast brottom med att gå in där. Hon påstod att hon skulle kolla i en sportaffär. Det tror vi så mycket vi vill på? Hon kom iallafall ut utan kasse (jag var ute med vagnarna)
 
Väl inne på gekås så gick jag och Jenny ihop. Det brukar vi inte göra och det var riktigt mysigt och blev säkert billigare så. Jenny skulle köpa en skjorta till sin sambo (en mörkblå)
 
Då såg jag denna och snapchatta till mina vänner att jag saknade en pojkvän att köpa lila skjorta till:
 
 
Ni ser svaret jag fick av lammet. Ibland är han ett geni!
 
Sedan skiljdes jag och Jenny åt en stund då jag inte pallade att gå på damavdelningen utan ville hellre kolla på underkläder och böcker. Sedan blev det ett kärt återseende och vi fikade.
 
Eftersom jag betalade Jennes bio förra helgen så bjöd hon mig på halva mitt fika. Vi var sugna på mycket. Jag blev sjukt mätt efter detta:
 
 
Jag hade ju tagit kakorna INNAN vi bestämde att vi ville ha glass. Efter fikat gick vi igenom våra kundvagnar och plockade bort onödiga saker.Vi sparade några hundralappar på det.
 
Vi shoppade vidare och i underjorden där häst och fritidsavdelningen så hittade jag en mycket trevlig kille som jobbade där. Jag frågade efter en vara. Han var tveksam om de fortfarande hade den och frågade TVÅ kollegor. Så trevligt har jag aldrig blivit bemött. Varan fanns dock inte. Jag ville ha en vattenflaska, en sådan jag redan har men som jag gärna hade velat ha en till, ni vet sådana glasvattenflaskor.
 
 
Hittade även denna som jag inte köpte:
 
 
Sedan betalade vi och jag kom undan billigare än Jenny! Första gången någonsin. Hennes shoppingnota var dubbelt så hög som min. ALDRIG hänt tidigare.
 
Sedan ville Jenny gå in i kondomhuset igen och kolla i en "fiskeaffär" påstod hon. Även denna gången stannade jag var ute. Men hon kom tilbaka snabbt. Det var tydligen stängt.
 
Sedan bar det hemåt och vi hittade en älg på vägen.
 
 
Jenny blev impad över att jag så snabbt fann mig och kunde ta en bild. Men jag måste erkänna att det inte var så lätt. Jag hade mobilen i handen. På min mobil får man fram mobilen genom att dubbelklicka på hemknappen. Men jag tryckte fel först. Jag dubbelklicka på låsknappen några gånger innan jag insåg att jag klickat fel.
 
 
Jag och Jenny var snälla systrar och köpte presenter till den syster som inte var med. Av mig fick Ida detta nattlinne:
 
 
Hon är ju född 02. Året alltså, inte tiden. Den var riktigt snygg på henne. Tur jag är snäll. Nu fortsätter vi med dagen efter. Idag har jag fotat alla inköp men det kommer i ett inlägg imorgon eller när jag känner för det.
 
Jenny lurade mig att köpa en väska, hon köpte en likadan fast svart. Jag fick för mig att stoppa ner Klara i den. Det var inte lätt och Klara tyckte jag var knäpp. Tur hon är snäll.
 
 
 
 
Katten tyckte det där med att vara i väskan var lite roligare.
 
 
 
 
 
Jag köpte även nutellapinnar. I bilen hem:
 
Jenny: Hur många sådana köpte du egentligen?
Jag: Nio
Jenny: Varför köpte du inte tio?
Jag: Jag trodde jag köpte åtta.
 
 
 
Jag köpte även en sjal, nu ska jag bli en sjal runt halsen människa. Ja ni får vänta på huvudet:
 
 
Tröjan är också ny.. Mer om köpen kommer i framtiden.
 
 

Kommentera här: