Lancome

Jag kan inte låta bli att bli så less på all köphets. Dagligen ser jag erbjudanden om att någon webshop har någon form av rea och super erbjudande. Både på mail och instagram  (eller liknande).
 
Nu har kicks 20 % rabatt på mascaror och ni anar inte vad de tjatar.  Helst ska man slänga en mascara efter 3-6 månader. Jag följer det sådär, det beror lite på hur mycket jag använder mascaran. Min Lancome mascara jag köpte innan jul har jag använt flitigt så det började b bli dags att fundera på att ersätta.
 
Det slutade såhär....
 
 
Eftersom jag är såå lättlurad så blev det två mascaror eftersom när man köpte två Lamcome produkter så fick man en present. 
 
Det blev en vanlig hypnose som jag hade innan och som jag är nöjd med. Sedan blev det en hypnose doll eyes som är den högra mascaran på bilden.  Ska bli intressant och se om det blir någon skillnad.
 
Ska vi ta presentasken också? Frågar för att vara artig.
 
 
 En jätte fin ask som var lätt att öppna.
 
En mini mascara  (hypnose som jag även köpte), perfekt att ha i jackficka eller väska om man "måste" eller vill spontansminka sig.  
 
Ett mini läppstift. En highlighter. En parfym som luktade helt okej, väldig god men ingen jag skulle köpa. Två andra krämer/droppar eller något till ansiktet vars syfte jag inte brytt mig om att ta reda på än. 
 
Ni får läsa själva
 
 
 
Mobilbloggar så står det något konstigt ord någonstans så behöver det faktiskt inte vara mitt fel.  Att mobilblogga är smidigt men det tar en evighet att ladda upp bilder. Störande.
 
Jag ber om ursäkt för kortfattat smsspråk.

Kommentera här: