Såklart även kaninen ska få sova i sängen ♥

Vi behöver prata lite. Vad har hänt sen senast?
 
Största nyheten är att kaninen Alice.har börjat vara med oss i sängen. Med oss menar jag mig, katt och hund. Egentligen har jag gillat att säng är en kaninfrizon men det var en kväll där jag satt med datorn i sängen hela kvällen så jag tyckte synd om Alice som var ensam. Så jag lyfte upp henne i sängen, hon utforska och sedan var det intet med det.
 
 
Sedan dröjde det en vecka utan att hon var i sängen men en natt vaknade jag av att någon stod på mig. När jag skulle känna efter så vaknade jag skräckslaget och trodde jag hade en hamster i sängen. Troligen hade jag i sömen förväntat mig att det skulle vara katten men när jag inte kände igen pälsen så vaknade jag till. Det var dock ingen hamster utan kaninen som stod på mitt lår och slickade på mina pyjamas byxor.
 
Sedan dess har hon varit med oss i sängen dagligen.
 
 
 
Jag har även klippt mig så nu är jag korthårig. Axellångt enligt min tolkning, avgör själva vad ni tycker.
 
 
En utekväll med systrarna (inte mina). Väl ute så frågade en kille om jag var Sabina. Hur sjutton kunde han veta det undrade jag. Men när han avslöjade sitt namn så insåg jag att det var ett nätragg jag haft kontakt med till och från med i 3 år.  Jag kände inte igenom honom alls.
 
 
 
 
 
Sedan har det varit vinter! Mer snö än någonsin. Men den är borta nu. I skrivande stund är det 100% vår.
 
 
Ännu mer chill i sängen
 
 
 
 
Förra helgen var det kinamat med familjen och sedan bio. Systarna (mina) och jag såg på skönheten och odjuret. En helt fantastiskt film ♥
 
 
Sedan har det varit ännu mer chill i sängen
 
 

Kommentera här: