Min hembakta katt

Idag har jag för första gången i mitt liv varit självisk när det gäller mina djur.
 
 
Flisan har varit hos vetrinären med symptomerna: Luktar illa ifrån munnen, snuvig och kanske något med öronen. Jag har misstänkt starkt att hon hade tandproblem som har bidragit till snuvan så jag hade väntat mig det värsta och tyvärr så hade  jag rätt.
 
Flisan skulle behöva operera bort sina hörntänder men man utsätter inte en sjuttonårig katt för det hur som helst. I Flisans fall så vore det inte rätt och vetrinären erbjöd sig att avliva henne idag. Men jag kunde inte låta henne dö idag. Jag var helt enkelt inte redo trots att den enda anledningen till varför jag följde till vetrinären var pågrund av att jag trodde att vetrinären skulle föreslå avlivning. Men jag hade hoppats på att jag var nojig. 
 
Så nästa vecka så kanske hon inte mer finns.
 
 


Flisan föddes sommaren 2000 och är det enda djuret vi haft som har varit hembakat. Hennes mamma var min första kärlek och min soulmate Cindy. Det gör henne speciell ♥ Egentligen kanske man kan säga att hon är min styvdotter eller kanske syster. Vi har inte satt etikett på våran relation.
 
 
 
 
 
 
1 Jenny Eriksson:

skriven

Aldrig lätt att ta ett sådant stort beslut.
Var själv tvungen och göra ett sådant beslut med min gamla katt då hon fick tillbaka sin cancer och operationen skulle vara för mycket, speciellt då de inte kunde försäkra mig att hon skulle förbli frisk därefter.

Du har endå lilla Flisans bästa i tankarna och det hjälper enormt när det väl är dags, även fast hjärtat brister av att man förlorar sin hjärtevän. </3

Kommentera här: