Ostfritt och rosetter gör en lycklig

Nu har jag nästan återhämtat mig ifrån helgen som var. Två hela dagar på ridklubben där jag var funktionär. Första dagen så var det t-skirt väder och andra dagen så var det vinterjacka väder, visst är maj fantastisk?
 


Första dagen så började tävlingen på eftermiddagen men andra dagen så började den redan på morgonen. Jag och mina systrar bestämde oss för att åka 8 eller strax efter och givetvis var jag några minuter sen men det låste jag väl genom att hitta mormor. Så jag kunde skylla min sena ankomst på henne.
 
 
Jag är ingen frukost människa men väl på tävlingsplatsen så var jag hungrig och i funktionärernas fikastuga så hittade jag en korg med smörgåsar.
 
Jag tog denna bilden för att kunna blogga om hur synd det var om mig för att det bara fanns ostsmörgåsar.
 
 
Men medan jag la smörgåsarna snyggt för att ta en bild så hittade jag en ostfri smörgås ♥ Lycka är mat utan ost! Kaffet gjorde mig dock inte riktigt lika lycklig. De sista klunkarna kaffe var iskalla.
 
 
 
En av funktionärernas baksidor är att vi inte får rosetter utan det är bara ryttarna som placerar sig. Jag hade blivit jätte glad om någon hade kommit fram till mig på tävlingen med en rosett och sagt att jag var duktig. Trots jag inte fick någon rosett så löste jag det genom att ta en rosettselfie ändå. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: