Pip Flisan.

Slutet blir troligen 31 maj och får jag som jag vill så kommer hon begravas intill sin mamma.
 
 
 
 
Bilderna över denna text är ifrån idag och bilderna under denna text är ifrån dagen då hon föddes för 17 år sedan.
 
 
 
 
Cindy fick tre kattungar men vi behöll bara en och de andra två avlivades när de var nyfödda (vi behöver inte lägga någon värding vid det).
 
Flisan var den trejde och sista som föddes. Jag och Jenny hade var sin favoritkattunge och ingen av dem två var Flisan. Så jag kom på den smarta ideen att välja den trejde kattungen att behålla så ingen av oss fick behålla sin favorit. De andra två var helsvarta medan Flisan var mer unik.
 
Sedan var nästa steg att bestämma namn på kattungen. Jenny (då nio år) tyckte att hon skulle heta pip men det tyckte inte jag (då 11 år) utan jag tyckte att hon skulle heta Flisan. Men då kom jag på den smarta ideen att katt ungen kunde heta Pip-Flisan. Jenny nöjde sig med det men pip har hon inte blivit kallad så ofta.
 
 
 Dagen efter Flisan föddes så åkte vi till Danmark och var där i en vecka (vilket jag inte hade gjort om jag fått kattungar som vuxen). Katt och hundvakten hade under veckan vi varit borta inte sett kattungen. Så de vuxna var nog allt lite oroliga över att våran dåvarande hund hade gjort något med kattungen. 
 
Men så fort vi kom hem så visade mamma Cindy oss kattungen som hon lagt i en gaderob ♥
 
Att Flisan ändå har blivit 17 år är helt otroligt. Under första året så fick hon ett stort sår på magen och skadade benet ganska ordentligt (som sprang omkring på tre ben). Jag tror dock inte de två skadorna skedde vid samma tillfälle. 
 
 

Kommentera här: