Risenta Müsli Mandel & Hasselnöt

Dagens lärdom:
 
Om du har tänkt äta yoghurt och musli i sängen, då kanske du häller upp yoghurten på diskbänken. Om katten är på disbänken samtidigt så kan det vara en bra ide att flytta antigen tallriken eller katten när du tänker stoppa tillbaka yoghurten i kylskåpet.
 
Ett tips bara. Men när vi ändå talar om musli, i min testagram så fick jag  Risenta Müsli Mandel & Hasselnöt och den har jag provat nu.
 
 
 
 
Den var god men det var hela mandlar i den vilket innebär att man måste tugga mycket och det har jag inte riktigt tålamod till. Det ska gå snabbt och enkelt att äta. Sedan var det något i blandingen jag inte tyckte var så gott, jag tror det var fågelmaten (solroskärnorna) men jag är inte säker. Sedan hade jag föredragit utan gojibär, de var goda men jag vill inte helt plötsligt börja tugga på något mjukt bland all hård mandel.
 
 
Trots alla "men" så var jag ändå nöjd med matupplevelsen.
 
 
Om vi ska fortsätta prata testagram då jag provat det mesta.
 
Kaffet sa mormor och morfar att de var gott så det har jag slippit smaka på. De ska även prova vitlöken men jag har inte fått något omdöme än. 
 
Majskakorna var goda men det visste jag redan men de är perfekta att äta när man är sugen på något.  Jag älskar saltsmaken som dyker upp då och då. Havre grejen är också bra att äta om man är småhungrig och inte orkar anstränga sig men de smakade lite för "mörkt" för min smak.
 
Kexbaren smakade okej men det är ingen produkt som jag skulle köpa. Chipsen har jag inte smakat på än och duschkrämen luktade trevligt.
 
 
 
Ang. tipset i början av inlägget. Jag var tillräckligt förutsende så jag tog med mig tallriken till kylskåpet men det var bara för att jag såg att katten spanade in yoghurten.. Hade hon varit lite mer diskret så hade mitt tips varit användbart. 

Kommentera här: