Testagram from sweden

Idag fick jag min limited Edition box ifrån Testagram vars tema var produkter ifrån sverige.
 
 
Jag fick två sorters lakrits och två sorters knäckebröd vars existens jag inte riktigt vill välkommna i mitt liv. Knäckebröd kanske jag skulle gilla med rätt pålägg men det har jag inget intresse av att utforska just nu.
 
Många av produkterna är sådana som jag fått tidigare ifrån testagram och man såg boxens innehåll innan man beställde den men jag tittade inte så noga men trots det är produkter som jag testat tidigare så är jag ändå nöjd.
 
Polkagris ifrån gränna. Denna var riktigt god men problemet med polkagris är att det tar en evighet att suga i sig den. Jag hade något att göra i typ en timme.
 
Nicks kexbar: Som jag testade bara för några veckor sedan. Jag uppskattade att kunna ge den en andra chans. Första tuggorna var trevliga men ganska snart så blev den inget speciellt.
 
Lypsyl - sweet mint: Jag tror jag gillar den.
 
Estell & Thild - sweet vanilla blossom: Kropps olja som jag tror mina torra ben kommer gilla. Luktar gott men jag har bara provat den lite försiktigt på armen. 
 
Happy ears: Ett par annorlunda öronproppar vars existens jag faktiskt ville ha då katten slarvat bort den ena av mitt andra par annorlunda öronpoppar jag äger. Annorlunda öronproppar är skönare att ha i örat än vanliga billiga öronproppar. Jag sover sällan med proppar men de är bra att ha när man sover i ett rum med andra.
 
Humble brush: Ekologisk tandborte med skaft gjort av trä. Jag har testat den förut och gillat även om trät då kändes ovant i början.
 
Rotfruktchips: jag kanske har smakat dessa och dissat tidigare, jag minns inte. Så vi får väl se, återkommer.
Nyåkers pepparkakor: Någon tycker nog att jag ska vara snäll? Jag har smakat och gillat dessa förut tror jag.
Noa dryck något: Jag kanske har smakat denna förut. Återkommer
Brilliant smile: Tandkräm. Återkommer.
 

Kommentera här: