Black friday

Det där med att läsa mail eller sms när man är nyvaken.
 
Förra veckan så trodde jag vid två tillfällen att det var black friday. Allt började med ett sms på tisdagen, jag var inte så jätte intresserad av vad smset innehöll så jag tänkte inte så mycket på det men det var först några timmar senare jag insåg att det inte ens var fredag.
 
Nästa tillfälle var i fredags med tanke på tisdags smset samt att jag hade två mail som innehöll något om black friday. Lite senare den dagen så tyckte jag det var konstigt att jag inte blivit mailbomad med fler black fridaymail. Förra året så fick jag tusen mail.
 
Ja då upptäckte jag att det var en vecka kvar. 

Ibland är mörkret mysigt

Det är verkligen fantastiskt ute i kväll.
 
 
Dålig bild men det är vindstilla, snön lyser upp mörkret och gatulamporna lyser. Det är bara så mysigt. jag ville inte gå in.
 
Råkade sova middag med djuren förut. Det känns lite märkligt att vakna när det är jätte mörkt och veta att det inte är natt. Iallafall så drömde jag att jag hade en kanin, en råtta och ett marsvin.Men min råtta och mitt marsvin hade varit förvunna ett tag men helt plötsligt så dök de upp igen.
 
jag var lite rädd för min råtta men jag hade alla tre i kaninburen. Råttan var inte nöjd med att vara instängd och min råtta såg ut som en mini katt! Tydligen ser fullvuxna råttor ut som katter.

Vilt singelliv, poly och galen stalker

Lite nya serier som kommit in i mitt liv det senaste:
 
You me her.
Serien handlar om ett gift par i 30 års åldern med ett dött sexliv som båda blir förälskade i en trejde kvinna som de bjuder in till deras förhållande.
 
En serie som jag trodde skulle vara bra och som jag gillade de två första avsnitten. Men nä jag gillar inte serien även om andra säsongen kändes bättre än första. Första säsongen kändes mest seg. En annan sak jag ogillar med serien är att varje avsnit är en dag.  De två säsongerna som finns är 20 avsnitt så paret har känt kvinnan i typ 20 dagar. Deras relation utvecklas super duper snabbt och det känns som de inte riktigt hinner landa. 
 
Ännu en nackdel som jag skrivit om tidigare är att jag inte gillar mannen i förhållandet. Han är tråkig. Jag hade hellre sett mer av tjejernas relation till varandra och hur de ev bjuder in en kille till deras förhållande. De förtjänar något roligare. 
 
Don't Trust the B---- in Apartment 23.
Serien handlar om en tjej som kommer till new york och allt går fel så hon blir inneboende hos en helt galen tjej vars plan är att ta hyra för två månader och sedan skrämma bort sin rumskompis så hon får behålla pengarna.
 
Jag gillade serien massor. Det är synd att det bara fanns två säsonger och det lär inte komma fler eftersom serien är avslutad 2013. Nackdelen skulle väl vara att i första avsnittet så verkar det som att rumskompisen bara låtsas vara galen för att skrämma bort tjejen. Men det visar sig att hon är galen på riktigt. Jag hade gärna sett lite mer av den smarta och manipulerade som man fick se i första avnittet. En annan rolig sak med serien är att james van der beek spelar sig själv i serien (eller rättare sagt han spelar en skådespelare som har hans namn). 
 
När jag var ung och såg Dawson Creek så tyckte jag att Dawson (James) var snygg men när jag såg om filmen som vuxen för några månader sedan så tyckte jag inte alls att Dawson var snygg. Men i denna serien så har James blivit snygg igen. Vi får väl se vad jag tycker om hans utseende när jag tittar om på serien om 15 år.
 
Crazy ex girlfriend 
Serien handlar om en tjej som bor i göteborg  (jag måste vara tankspridd) New york och stöter ihop med med killen hon hade en sommar romans med för 10 år sedan! Hon bestämmer sig för att säga upp sig ifrån sitt fina jobb och flyttar till hans stad.
 
Jag har inte sett klart första säsongen än men jag höll på att dö av pinsamthet i första avsnittet. Serien kändes bara jobbig att se på. Men i tredje avsnittet så började det kännas bättre då det visar sig att typ alla människor den tjejen träffar i den staden är typ lika gränslösa eller iallafall inte reagerar på hennes gränslöshet. Jag tror jag gillar serien men jag har bara sett typ åtta avsnitt så vi får väl se hur det utvecklas. Ett minus är att serien är lite musikalisk.
 
 
Gårdagens snöstatus. Någon som är sugen på att bada?