look fantastic kalendenr

Jag är i skrivande stunds dödstrött. Bild på håret kommer imorgon. 
 
Men idag så kom look fantastic kalendern. Den har rest ifrån england, malmö, jönköping för att tilslut hamna hemma hos mig. Det måste vara ett underhållande liv att vara packet. Jag trodde inte jag skulle få den idag. Eller jag trodde det först (eftersom jag visste att paketet var i jönköping kvällen innan) men när paketet inte kommit vid 18:00 så gav jag upp hoppet och antog att paketet skulle komma först på måndag (jag trodde det var fredag idag). Men 18:30 så fick jag ett sms om att kalendern fanns att hämta.
 
 
 
 
Snyggaste kalendern någonsin! Format som en sminklåda. Spegel i locket. Sedan är det fyra lådor. nackdelen är att man måste öppna alla lådor för att hitta rätt nummet.
 
Sedan grejen med alla smålådor.. hemskt vilket jobb det måste vara att sätta ihop kalendern ifrån början och välja 25 produkter i rätt storlekar så de fyller varje låda. Om man vill när december är slut så kan man använda alla luckor som puzzel och försöka få i alla i lådorna igen.
 
 
Det är mindre än 2 timmar kvar tills det är första december! Målet är att sova innan lucköppning. Men vi får se. Det beror på om jag kan sova innom snar framtid. Piggnar jag till och inte kan sova så öppnar jag nog i natt. Vi får se. 
 
Man kan vara dödstrött men så fort man ligger i sängen och blundar så är man klarvaken. Att sova är svårt!
 

Vilken färg har skon?

För flera år sedan så var det en klänning som var omskriven eftersom vissa såg den som guld/vit och andra blå/svart.
 
Jag såg den först som vit/guld. Men efter att ha studerat bilden någrann så kunde jag tillslut se den blå/svart och numera när jag tittar på bilden så ser jag den oftast som blå/svart.
 
Idag upptäckte jag att det finns en sko som också har färgdilemma.
 
 
Är skon grå med turkosa snören eller roda med vita snören?
 
Första gången jag såg bilden så såg jag turkos/grå men tillslut så kunde jag även på skorna se den andra färgen, dvs vit/rosa.
 
När man väl ser rätt färg så känns det helt omöjligt att tänka att samma bild haft en annan färg. Skitläskigt men samtidigt jätte häftigt.

Färg går livet roligare

Projekt få rosa hår eller något:
 
 
Jag är rätt stolt över att jag har lyckas vara hyfsat rosafri på huden i nacken. Det jobbigaste med att färga håret är nästan att tvätta håret innan. Eller rättare sagt när man precis tvättat håret och ska gå ur duschen istället för att lägga i balsam och sedan vara klar. 
 
På återseende!