Årets stora kicks beställning

Vi fortsätter temat kicks. Här är resten av mina inköp:
 
Pennor ifrån Linda hallberg. Går att använda överallt och som allt. Kinder, läppar och ögon. Den gula var riktigt läcker som kajalpenna. 
 
 
Sedan var det "köp två produkter ifrån Yves Saint Laurent och få en present. Jag gillar presenter.
 
 
 
Om jag fick eyeliner i sängen när jag tog den bilden? Kan hända.. Jag har testat produkterna en gång. Eyelinern var lite svårare och inte riktigt lika bra som min vanliga ifrån Clinique men det är säkert en vane sak också. Men mascaran kändes iallafall bra efter en använding (det är svårt att avgöra efter bara en gång)
 
Nu till presenten:
 
 
Jag visste att jag skulle få en mascara men inte vilken sort. Av alla YSL mascaror så fick jag exakt samma sort som den jag köpte. Det var lite trist för jag hade gärna testat en annan modell också. Men om jag gillar den så var det väl bra.
 
Kajalpennan verkar också bra. Läppstiftet var helt okej. Parfymen tror jag att jag gillar.  Iallafall i flaskan. krämen luktade starkare men man kanske kan ta mindre mängd. Den sista produkten har jag inte kollat så noga på än så jag vet inte riktigt vad det är.
 
Jag köpte även en foreo luna play som jag även köpte förra året. Sist men inte minst goodiebagen
 
 
 
Jag tänkte ta kort på alla saker men det var inte så lätt. Vi får se om det kommer i ett eget blogginlägg i framtiden. Eller så gör det inte det.
 
 

Kommentera här: