Bli elaklista

Serien jag tittar på just nu är "My name is Earl".
 
Idag har jag lärt mig att om man vill ha sex 17 gånger på en dag så beror det på att personen man har sex med gjorde fel första gången.
 
 
En märklig bild på min katt. Men om vi fortsätter att prata om Earl. Han skriver alltså en lista på allt dumt han gjort i sitt liv och hans mål är att gottgöra allt så karman ger honom något bra.
 
I ett avsnitt så finns det en kille i Mexico som har en likadan lista fast tvärtom. Han har skrivit en lista på elaka saker han ska göra. Jag kan inte låta bli att tycka att det kanske vore hälsosamt. Men först kan jag väl säga att jag funderat på vad som skulle stå på min Earl lista över allt dumt jag gjort i mitt liv men den listan känns väldigt svår att skriva.
 
Men jämnför man med Earl så har jag inte gjort så jätte dumma saker. Men att skriva en elaklista tror jag att jag skulle vinna på. Jag tror jag hade vunnit på att vara självisk och göra dumma saker. Det är liksom att leva och skaffa livserfarenhet. Dock så tror jag inte att killen i Mexico var någon ängel innan han skrev listan så han hade inte behövt det.
 
Oroa er inte. Jag tänker inte skriva någon elak göra lista.

Kommentera här: