Dna test

Om några timmar så är det black friday på riktigt. De senaste dagaran så har jag fått MÄNGDER av mail och jag lär få ännu fler. Jag känner mest:
 
SLUTA TJATA PÅ MIG!!!!
 
 
Bilderna har egentligen inget med inlägget att göra (eller kanske det jag ska skriva under bildtexten). Jag är bara stolt över att min morfar har blivit riktigt duktig på att ta selfies! 
 
Ett av black friday erbjudanden jag gått på är dna test. Jag har varit nyfiken på det länge. Inte för att se om min morfar är min verkliga morfar för det vet jag (att han tar selfies bevisar väl allt?) pågrund av hans, hans mammas, min mammas och mitt utseende. Har jag fel så får väl mormor smsa mig (hon kan det nu!). 
 
Jag ska ta reda på mitt etniska ursprung. Hur det fungerar vet jag inte riktigt, det verkar komplicerat men tydligen så kan även helsyskon få olika svar då  genetiska arv är slumpmässiga. Bäst resultat hade jag fått om jag testat mamma, mormor och mofar men det kändes väldigt dyrt. 
 
Återkommer om 1-2 månader när jag fått mitt svar.  Troligen mitt mest onödigaste köp någonsin. Troligen hade det varit bättre att köpa testet ifrån någon annan sida men jag återkommer som sagt.

Kommentera här: