Essie kalendern

Jag har som sagt redan öppnat min Essie kalender så i det här blogginläg så kommer jag avslöja hela kalenderns innehåll.
 
Jag varnar! Vill du inte veta vad kalendern innehåller så läs/titta inte vidare. 
 
 
Kalenderns luckor är skit bra utformat. Nagellacken ska vara lätta att ta ut. Man behöver bara trycka ner undersidan så åkter överdelen upp och man får ut lacken hur lätt som helst. Iallafall i teorin. I verkligenheten så fungerade det inte lika bra. Eller jo.. på de små lacken men inte på de stora.
 
 
Här kommer hela kalenderns innehåll
 
 
Men om vi ska ta det lite prydligare:
 
Det börjar med två ljusrosa naggellack.. Jag gillar inte ljusrosa och jag har det näst ljusaste på naglarna nu så jag antar att det ljusate inte kommer falla mig i smaken. Ljusrosa kan dock vara fint om man har glitter över.  Sedan ett annat ljust nagellack, jag skulle inte kalla det vitt.  
 
Utöver de tre ljusa lacken så är jag nöjd. Det röda till höger är något mer exlusivt (gellack) och planen är att ha det på julafton. Ska bli intressant att se om det är bättre än de andra (som är grymma)
 
 
Nästa omgång. Glitter och shimmer! Super fina och de är verkligen grymma. Den vita är ett överlack som ska vara på det röda nagellacket. Sedan har vi ett överlack och en använa till allt möjligt. Till höger som knappt vill vara med på bild så har vi en olja till nagellbanden.
 
 
Till de lite tråkigare sakerna i kalendern: Nagellackbortagningsmedel, en nagelfil (ingen billig skit utan den verkar bra), en sak som polerar och sådant tror jag och sedan en grej som sepererar tånaglarna (jag har aldrig förtstått grejen med det)
 
 
Jag är riktigt nöjd. Köp vett ja! 524:25 kr på lyko (dock bara idag)

Kommentera här: