Glossybox - julboxen

För en vecka så kom årets julbox ifrån glossybox. 
 
Nu har jag testat alla produkter en gång så jag kan blogga om vår första tid tillsammns. Glossybox skryter (jag uppfattar det som det) över att denna boxen är speciell eftersom den är utformad på ett nytt sätt. Istället för att lyfta på ett lock så måste man dra ut boxen som en låda.
 
Katten hade säkert älskat den om den hade varit större men personligen så tyckte jag att det var en diss.
 
 
Mdmflow  - greater than mascara.
Nu går det inte att bedöma en mascara efter en användning, Man måste helt klart lära känna varandra. Jag tycker nog att den är sådär. Helt okej men inte super. Jag får väl återkomma om jag gillar den.
 
Minus 417 - Catharsis Rejuvenation Hair Mud Mask.
En hårmask. Säkert jätte bra och men ingen wow vid första dejten. Så jag tror inte det är en produkt som jag någonsin kommer vilja köpa men samtidigt en produkt som jag kommer uppskatta mycket under tiden vi tillbringar tillsammans. Så inte kärlek men troligen en väldigt bra vänskap.
 
3ina makeup - the longwear lipstick.
Jätte fint läppstift. Torkar snappt och känns väldigt lätt på läpparna. Hångelvänligt, det går att kyssas utan att någon av de inblandade som kysser varandra får läppstift i halva ansiktet. Funkade helt okej att äta med också. Blektes kanske en aning men ändå jämnt reslultat på läpparna.
 
 
 
You & oil Acai Fig Marula Antioxidants Complex.
En olja till ansiktet. Just nu orkar jag inte kleta tusen proukter i ansiktet varje kväll, tyvärr. Den är säkert jätte bra men luktade lite skumt. Jag ska försöka ge den en chans om jag kommer ihåg det.
 
Airbase - blush palette
Kräm rouge,, Personligen använder jag aldrig krämprodukter och tycker tyvärr att denna känns som leksakssmink. Men resultatet efter att ha testat den blev dock fint.
 
Inuwet -  gliter powder brush.
Den är verkligen super fin att titta på och jag är glad över att ha den i min ägo dock så hade jag aldrig betalat 230 kr (som den kostar) för den. Jag har borstar jag gillar mer. Men den är helt okej och riktigt fin och titta på. 
 
 
Jag var nöjd med boxen iallafall tills jag skrev det här blogginlägget. Jag är tråkigt kritiskt. Inga wow produkter men alla produkter kommer vara roliga att lära känna.
 
Gladast är jag över läppstiftet och hårmasken. Tillsammans så är de värda 375 och boxen kostade 339 kr så de övriga produkterna är helt enkelt en bonus.
 
 

Kommentera här: