Hypnopomp hallucination

Inatt drömde jag något jag minns inte vad. Sedan vaknade jag plötsligt av att någon öppnade min ytterdörr! 
 
Jag ser hur min dörr öppnas försiktigt och eftersom jag sov naken så funderade jag på om jag kunde ha täcket om mig så det inte skulle synas att jag var naken (ännu en anledning till varför man inte ska sova naken). Men jag hann inte tänka så mycket. Jag hade tagit förgivet att det var en fullgranne som inte ville mig något illa som försökte ta sig in men tillslut så ser jag ansiktet och det kan vara någon övernatrulig varelse.
 
Jag hann inte titta så noga för helt plötsligt så är dörren stängd och normal igen. Då halvsitter jag i sängen (kanske mer åt det liggande hållet), har täckte täckt för hela kroppen och stirrar på dörren.  Jag hade haft ögonen öppna hela tiden och trode mig ha sett allt som hände.
 
Antigen är jag galen eller har tagit någon drog utan att veta om det. Eller så var det någon typ av sömnparalys men det som talar emot det är att jag inte hade något problem med att röra mig. Men det kan också bero på att jag inte försökte röra mig eller att allt på gick en så kort tid.
 
Sjukt otäckt var det. För någon månad sedan var jag med om något liknande. Jag vaknade och trodde att min byrå var en utomjordning. Kan man ha Hypnopomp hallucination utan att ha sömnparalys ?
 
 
Att se någon ta sig in i ens lägenhet mitt i natten var totalt vidrigt. Jag ville typ dö och aldrig somna igen när jag vaknade.
 
Nästa fråga är. Att jag hörde dörren öppnades. Var det innbillning eller var det katten som förde oväsen som gjorde att min hjärna hittade på det med dörren? För jag "vaknade" väldigt plötsligt ifrån min dröm. Eller så är min hjärna bara elak.
 

Kommentera här: