Julklänning

För ett tag sedan så fanns det reklam för julklänningar på facebook. Såå coola och fina så jag kunte inte låta bli att beställa en klänning.
 
Dock så var klänningarna skitbilliga (214 kr med spårbarfrakt) så jag kände lite att verkar det vara för bra för att vara sant så är det troligen det. Jag tror att de flesta normalbegåvade människorna förstår att med det priset innebär att klänningen är ifrån Kina. Men det förstod inte jag. Det var först dagen efter jag kollade upp ifrån vilket land min klänning var ifrån. Jag hade heller inte kollat upp vilket matrial klänningen hade.
 
Så när jag upptäckte att klänningen var ifrån Kina så misstänkte jag starkt att klänningen skulle vara för liten. Men storlekstabellen som berättar vilken EU storlek klänningen hade verkar ändå rätt vettig så jag vågade inte köpa en för liten storlek ifrån början.
 
Men det var rena lotterit och det var välidgt spännande att prova klänningen när den kom hem.
 
 
Den satt perfekt och är jätte söt! Min elaka syster skrattade (!!!) när jag visade henne klänningen (på mig). Matriallet på klänningen känns billigt men den duger helt klart att ha på sig på julafton. 
 
Jag vet dock inte hur moraliskt jag tycker det är att beställa kläder ifrån kina... Det är en komplicerad fråga. Therese Lindgren reder ut mina tankar rätt bra i någon video hon gjort. Jag vet dock inte vilken video hon pratar om det.

Kommentera här: