Klängigt sovsällskap

Igår vid läggdags så frågade jag Klara om jag skulle läsa högt för henne. Det gick sådär.
 
 
Jag har precis läst klart Mytologi på 30 sekunder. Det där med grekiskagudar.. Det är komplicerat och jag hade inte velat vara med på deras släktmiddag. Jag tror mer på de grekiskagudarna än vad jag tror på den kristna guden. Jag tror inte det bara finns en gud OM det finns någon gud. 
 
Jag kan heller inte bestämma mig för om Zeus är ett svin eller inte. Tydligen blev han sur på människorna och gav dem kvinnofolket (!). Skulle mänskliga kvinnor vara ett straff? Eller var det en belöning för att de manliga människorna inte skötte sig?
 
Det var något mer jag skulle skriva om boken men jag minns inte! Eller nu gjorde jag det. Det är riktigt häftigt hur bra och intressanta historer de hittade på/skrev för 2-3 tusen år sedan. Författarna på den tiden är betydligt mer intressanta än dagens författare.
 
 
Klara var hemsk klängig igår. Hon skulle vara på mig och jag skulle klappa henne men tillslut så ville hon sova men då krävde hon att få sova på min arm. Det var inte lätt att surfa med mobilen med vänsterhand, tummen sitter helt fel.

Kommentera här: