Kyla och rasande kalender

Igår natt så hade jag svårt för att somna. Som vanligt när jag försöker somna så är kattskrället på adventkalendern över min säng. Mer om det sedan.
 
Jag insåg yttligare en anledning till varför man inte ska sova naken. Man kan göra hunden förvirrad! Jag låg naken i sängen och frös. Efter att ha lidit lite för länge så tände jag lampan. Höjde elementen och tog på mig pyjamas. 
 
Klara studerade mig medan jag klädde på mig och reste på sig och sträckte på sig. Hon trodde ju att eftersom jag klädde på mig så tolkade hon det som att jag planerade att gå ut. Tack och lov så hade Klara inget emot att sova vidare när jag återkommit till sängen.
 
 
Redan visad bild men jag känner att jag måste ha den till det jag ska skriva här under. Innan jag klädde på mig så var katten på adventkalendern.
 
Denna gången lyckades hon riva den genom att få bort ena knappnålen. Det var rena turen att jag inte fick den i huvudet för jag låg på kudden en bit ifrån väggen. Dock så fick Klara kalendern på sig när jag skulle rätta till kattens hyss för då lossnade knappnålen i mitten..
 
Det är inte lätt att vara hund i ett hem med människa och katt. 
 
Väl tillbaka i sängen igen så tänkte jag på det här blogginlägget och vad knappnål egentligen heter. Först tänkte jag på ordet häftstift men jag vet att det är de där platta med stift. Men i min trötta hjärna så fick jag för mig att häftstift var de där stiften man har i häftapparat så jag kände mig dum. Sedan var knappnål ordet jag funderade på men kom sedan fram till att knappnål är ju det man har när man syr.
 
Så jag googlade mitt i natten och insåg att det jag hade på väggen var knappnål och de där platta med stift faktiskt var häftsift och att jag inte alls var så dum så jag trodde.

Kommentera här: