Materiellkärlek

Jag råkade köpa lookfantastic adventkalendern på black friday rean. Men jag har sett på youtube när en person öppnar kalendern och visar innehållet så jag vet att jag kommer bli nöjd och jag tror att denna kalendern kan bli favoriten i år (förutom läppstift kalendern). Eleven kalendern är jag rädd för att jag ska bli besviken över (den var dyrast) och kickskalendern har jag inga förhoppningar på. 
 
 
Men jag har förtsatt hålla mig ifrån the body shop kalendern men det är svårt ibland. Idag är det 25 % rabatt på den! Men att jag får nyårskalender i julklapp underlättar. Sedan har jag sett en person öppna den på youtube och jag kände i början av videon att jag ville ha kalendern men det gick över mot slutet. Jag och TBS behöver ett års paus men jag ser fram emot att köpa den nästa år. ♥
 
 
Vad har hänt mer på kalender fronten? Två chokladkalendrar som jag fått av mamma.
 
 
Sedan var jag sugen på trisskalendern i år. Jag hade den 2012,13 och 14 tror jag. Det var dock bara sista året jag gick plus och jag brukar mest tycka att den kalendern är tråkig eftersom de är så få vinster. Men jag har glömt av de tråkiga och vem vet... Jag kanske är miljonär.
 
Dock inte så troligt, googla 1000 trisslotter. En man köpte 1000 trisslotter (30 tusen kronor) och det var bara vinst på 212 lotter.
 
 
Sedan har jag även köpt essie nagellackkalendern men jag kommer inte öppna den som kalender så det räknas inte. Jag har redan öppnat alla luckor och provat några lack så det känns mer som ett stort startpaket. 
 
Lacken är verkligen grymma. Glitternagellacken är de bästa jag testat. Nagellack håller inte länge på mig annars (förutom depend sjudagars om jag har tur) men dessa ser nästan helt nymålade ut i flera dagar. Mina naglar har aldrig varit så här snygga.
 
 
 

Kommentera här: