Mdmflow mascaran ifrån glossybox

Jag vill prata lite till om mascaran jag nämde i tidigare inlägg (glossybox julboxen). 
 
 
Jag har provat mascaran tre gånger nu och jag står fast vid att man inte kan recensera en mascara efter några få användingar. Vissa kan kännas bra vid första användingen men sämre med tiden och tvärt om.  Men iallafall så här går min och mascarans relation.
 
1. Första gånge jag provade den. Resultatet blev inte 100 % bra även om det inte var dåligt heller men det kändes inte rätt.
2. Jag sminkade ena ögat med tillhörande borste och andra med en annan borste. Det blev ingen skillnad på ögonen och mascaran kändes bättre än vid första provningen.
3. Jag sminkade ena ögat med mascaran och andra med Ysl mascaran (som jag gillar). Resultatet blev lika även om Ysl mascaran var lättare att jobba med.
 
 
Så bevisen säger att Mdmflow är bra även om jag än så länge inte känner mig kär.
 
 
Såå här fin kan man se ut under tiden man tvättar bort ovan nämda mascara med the body shop rengörningen Camomile Sumptuous Cleansing Butter. Bäst när man är trött eller hemifrån. 
 
En annan återkoppling jag vill göra. Hartassen i min vinterjacka. Idag har jag kommit på varför den ligger i min jackficka. 
 
Allt började med att jag fick den av min syster och sedan hade jag den på min kameraväska men sedan köpte jag en ny kamera och ny väska. Efter det så har hatassen inte haft något eget boende. Så jag hade den i bokhyllan..
 
Hur tror ni det slutade? Mina djur lekte med den så numera ligger den i tryggtförvar i jackfickan tillsvidare.

Kommentera här: