Mörkrädsla

Jag har tidigare nämt att jag slutade lyssna på creepypodden eftersom jag blev så mörkrädd. Men igår så trodde jag att jag äntligen var tillräckligt vuxen för att lyssna på det.
 
Men det var jag tydligen inte eller ja.. det avsnittet jag satte på tyckte jag verkade ointressant så jag lyssnade istället på Therese och zätas podd och i den så läste Jack Werner (som har creepypodden) en spökhistoria.  Viktigt att notera är att innan jag började lyssna så hade jag gått kvällens sista promenad med Klara. 
 
Trodde jag. Hon behövde gå ut igen och jag var sååå mörkrädd. Så när jag kom in så googlade jag på hur man skulle bota mörkräddla. Google förselog KBT vilket jag tyckte verkade vara en jätte tråkig lösning. Det finns även en ljudbok för barn som ska bota barns mörkrädsla genom hypnos. Det hade kanske varit något.
 
 
Men allra bästa är att om man googlar mörkrädsla hos vuxna så är första träffen man får upp en annons träff till sexleksaker (!). Jag tror faktiskt att det är en vettigt sätt att bota räddslan. Iallafall inomhus, det är nog besvärligare att använda sexleksak ute medans man är ute med hunden. Eller är det någon som provat? När jag googlade om mörkrädsla så läste jag om människor som inte vågade gå omkring i mörkret i sina hem. Jag har alltid trodd att jag inte är mörkrädd inomhus men nu börjar jag tro att jag är mörkrädd inne utan att veta om det. 
 
 
Om jag går på toa mitt i natten och sedan går tillbaka till sovrummet så tänder jag oftast lampan i taket någon sekund. Jag har alltid trott att det beror på att jag vill se vart jag har hunden men jag kanske tänder lampan för att titta så det inte är något monster i rummet?
 
 

Kommentera här: