Nattliga namnbytar planer

I skrivande stund så är klockan 00:28 och jag är pigg men typ vid 19-20 så var jag skittrött och orkade knappt göra något. Varför är det alltid så? Att man piggnar till när klockan blir sovdags?
 
Innan jag roar mig med att se serien Don't trust the b**** in apartment 23 (sjuk och underhållande serie som jag troligen bloggar mer om någon annan dag) så ska vi prata om Alice Det är lite mer än 7 månader sedan min fina kanin somnade in och i samband med sorgen så skrev jag ett blogginlägg där jag skrev att jag ville byta namn till Alice. Jag citerar det jag skrev då:
 
"Jag kom på det briljanta ideen att jag skulle byta namn till Alice (!). Antigen skulle jag ha Alice som andranamn eller kanske till och med ha det som förnamn. När jag sörjer som mest så känns det namnbytet som en väldigt bra ide. Men när jag mår bra, då är jag lite mer tveksam. Men samtidigt, Alice var en påhittig, levnadsglad kanin som tog för sig av livet. Att vara en Alice vore något posetivt"
 
 
Nu sju månader senare så vill jag fortfarande heta Alice. Jag älskar namnet och vill ha det som andranamn.. Men största problemet är väl att mitt pass gjordes ju i våras så orka göra ett nytt.  Men mitt ID-kort går ut nästa år i oktober.. Vi får väl se hur det blir med den saken. Men som det känns nu så är risken stor att jag kommer namge mig efter en kanin. 
 
 
Min fina.. du fattas mig
 
Den största nackdelen med att heta Alice är mitt nuvarande andranamn. Jag vill ju behålla det men jag vet inte hur jag ska få det snyggt med Sabina och Alice.  Jag kommer kanske över namnbytesplanerna

Kommentera här: