Nyx Liquid Suede Cream Lipstick.

Igår gick en dröm i uppfyllelse.
 
Jag älskar läppstift och jag har länge drömt om att äga alla läppstift av ett märke. Eller ja.. kanske inte alla läppstift som finns av ett märke men alla läppstift av en viss typ.
 
Nu har det hänt! Tack vare nyx så har jag alla deras  Det är 30 läppstift!  Dock är de inte fullstora men ändå. Det ska bli spännande att testa färger som jag aldrig hade köpt annars.
 
 
Färgerna på läpparna på baksidan stämmer inte riktigt med färgen det blir i verkligheten. Det röda läppstifet jag har på handen är samma därg som är på läpparna i mitten på bilden här under.
 
 
 
Först ut och det enda läppstiftet jag testat än så länge (påläpparna) är det ljusblåa/turkosa läppstiftet. En färg som jag troligen aldrig skulle köpa i vanliga fall men jag älskar det!
 
 
Det är 6,5 timme mellan bilderna och jag har inte ätit eller druckigt något så det sitter bra om man inte gör något med läpparna.
 
Men det är inget hångelgodkänt läppstift då det färgar av sig.  En till före och efter bild
 
 
Mellan bilderna så har jag druckit vatten och ätit bakebröd. Färgen höll inte riktigt för det men ändå helt okej om man inte tittar på läpparna på nära håll.
 
Så jag är nöjd. Iallafall med den färgen. Kvaliten på läppstiften kan variera beroende på vilken färg det är. Jag räknar med att bli missnöjd över vissa färgers hållbarhet. och resultat. 
 
Läppstift utan mascara ser helt klart väldigt naket ut. Blåa läppar känns välidgt ovant. Under de många timmarna jag hade läppstiftet så hade jag hunnit glömma av att jag hade läppstift så jag blev rätt förvånad över att se mig själv i spegeln varje gång jag gick på toa. 
 
Ett sista tillägg. Tre av dessa läppstiften kommer vara i kalendern så jag får inte så många dubletter. 
 

Kommentera här: