Om internet aldrig hade funnits

En kväll innan läggdags så började jag tänka på hur livet hade sett ut om internet aldrig hade blivit uppfunnit.
 
De flesta av mina kärleksrelationer hade aldrig blivit till eftersom jag hittat de på nätet. Men även mina vänskapsrelationer hade nog påverkas. Jag och Mikaela kanske aldrig hade blivit så tajta om vi inte hade fördjupat våran relation via msn. Sedan har vi även mina andra vänner. Catharina hittade jag via blocket. På köpet så fick jag även Michaela och Angelica.
 
Fast hade inte blocket funnits så hade Catharina kanske annonserat i tidingen men vem vet om jag hade sett den annonsen om stallplats då. Utan internet så hade säkert tidningar varit större del av våra liv. Jag tänker även att utvecklingen hade tagit kontaktannonset ett steg längre. Det hade säkert funnits singeltidningar där man fick lägga upp dejtingprofiler. 
 
 
Testade livet med blått läppstift. Det känns inte riktigt som min grej. Men tillbaka till hur livet hade varit utan internet. Jag tror ju på någon form av öde och så jag tror att de människor ifrån internet som tagit störst plats i mitt liv hade dykt upp ändå. På ett eller annat sätt. 
 
Vissa människor är det meningen att man ska ha i sitt liv även om det bara är för en kort stund. Sedan tror jag att vi kan påverka vårat öde också men mycket av det som händer i våra liv har en mening.  Det är komplicerat.

Kommentera här: