Smink i mängder

Tidigare i år så städade jag bland mitt smink och placerade sminket så det skulle ligga mest praktiskt. Men jag blev aldrig nöjd. Det tidigare kaoset var mer ordningsamt än det nya som inte skulle vara kaos.
 
Så häromnatten så gjorde jag om och gjorde rätt. Jag har ingen före bild men här är efterbilden.
 
 
Jag slängde även massor med gammalt smink och sådant jag aldrig kommer använda. Det är så skönt att bara ha en öppnad mascara. Eller jag har egentligen två men den ena är gammal och ska slängas men jag vill prova den först med en annan mascara borste. Med hens nuvarande borste så fungerar vi inte ihop. 
 
Det är även min nya plan för alla mascaror jag inte gillar. Att prova dem med lancomeborsten som jag gillar.  Bilden här under är det som slängdes.
 
 
Det är så skönt att slippa äga mer än nödvändigt. Förutom min stora sminkväska så har jag även två glossyboxar med smink. En med sådana saker jag vill spara men som jag inte använder så ofta. Där hittade jag gamla foundation som jag inte ens visste att jag hade kvar.
 
Sedan har jag min låda med ögonskuggor som jag aldrig får riktigt ordning på
 
 
Jag har riktigt fina och bra ögonskuggor där men jag glömmer av att använda dem. Det är helt enkelt lättare att använda paletterna.
 

Kommentera här: