Snällkalendern

Skäll inte på mig. 
 
Jag har ev råkat köpa en till kalender...
 
 
Texten innan bilden var mest för att vara dramatisk. Detta är alltså som rubriken säger snällkalendern. Man ska alltså varje dag i hela december (iallafall fram till jul). Vara snäll. Det kan vara trevligt för omväxling.
 
Överskottet för varje kalender går till friends som jobbar för att förhindra mobbning. En bra sak alltså. Snällkalendern fanns inte förra året (tror jag) men jag tror det var året innan jag ville köpa en kalender. Men internetshoppen fungerade inte! Jag mailade helt person men jag försäkte ändå anstränga mig. 
 
Nu har jag äntligen fått den iallafall. Köp den du med. Finns på coop eller online (ej samma som senast jag försökte köpa). Googla snällkalendern. 
 
Jag köpte alltså denna på coop. Jag besökte coop enbart för denna plus att jag tänkte köpa någon fancy chokladkalender. Men utbudet på godiskalendrar var skitdåligt så jag köpte inget. Jag hoppas det beror på att kalenderarna är utsålda annars är coop i min stad elaka. 
 
MEN
 
 
Jag hittade mitt favorit te på coop! Jag måste erkänna att det var lite pinsamt att ta en selfie i affären. Iallafall den jag håller teet så den är inte så bra. Selfien utan te är också tagen på coop men den är ett snapchat svar och det kändes mer naturligt.
 
Snapchatar man med någon så tar man inte selfie för nöjes skull på samma sätt utan den selfiesen har ett syfte. Även om det ser likadant ut för de andra i affären. Jag brukar inte skämmas för att ta selfie men på coop gjorde jag tydligen det.
 
 

Kommentera här: